Harlequin ichthyosis

•  
    • 3297 mesaje
    8 Sep 2007, 22:49
    0 0
    doamne, cand am vazut asta, mi s-a ridicat parul pe maini si in acelasi timp mi s-a facut rau... ca sa nu mai zic mila...

este vorba de o boala, e CEVA REAL...

pt cei slabi de inima, nu recomand sa va uitati...

http://emilinho.wordpress.com/2007/07/22/copilu-sarpe/

se numeste "copilul-sarpe" deoarece i se cojeste pielea, ca la un sarpe... cititi si comentariile...
    doamne, cata prostie exista...mai ales pt cei care zic ca mama acestui copil l-a conceput cu un sarpe...
  •  
    • 813 mesaje
    8 Sep 2007, 22:52
    0 0
    mai bine nu deschid...mi-e si teama
  •  
    • 3297 mesaje
    8 Sep 2007, 22:55
    0 0
    sicer, lolisor... daca nu esti strong sau ti s-au parut urati monstrii din aliens sau alte filme horror... nu deschide. e ceva de nedescris...mai ales ca e si ora tarzie...nu cred k o sa poti sa dormi... poate suna aiurea, poate suna exagerat, dar numai cand ma gandesc ca e REAL...
  •  
    • 813 mesaje
    8 Sep 2007, 23:04
    0 0
    tocmai...ca-s si singura acasa...cred ca iau pisica in brate si dardaim amandoua

nup! nu deschid nici daca ma plateste cineva s-o fac ... sunt cam slaba de inger
  •  
    • 221 mesaje
    9 Sep 2007, 10:54
    0 0
    Nu merge sa deschid!!!Nu e nimic
  •  
    • 4487 mesaje
    9 Sep 2007, 11:07
    0 0
    Blue_baby am vazut. Imi pare rau pentru copil. Am inteles ca a si murit. NU cred ca avea sanse sa traiasca in halul in care era. Dar cel mai mult m-au deranjat comentariile. Inca odata ma mir cat de multi oameni sunt prosti si nu stiu nici sa vb. si nici cum sa se exprime. Daca isi baga si-si scot, gata. Mama, mama ce vocabular grozav am eu. Niste dioti, ca nu le pot spune ca sunt handicapati, ca-i jignesc pe cei in cauza.
    Asa a fost sa fie. Pacat de parinti si de copil. Cu ce au gresit ca au facut un asa copil, numai ei stiu sau poate...Cineva de acolo Sus. PACAT.
    Si ca sa puteti sa vedeti filmuletul trebuie sa scoateti spatiile goale.
  •  
    • 3297 mesaje
    9 Sep 2007, 11:13
    0 0
    mira, cum a zis cecs, scoate spatiile goale...

eu m-am mirat de comentarii... niste ratati care habar n-au nimic...

da, e mare pacat, mai ales pt parinti...
  •  
    • 221 mesaje
    9 Sep 2007, 13:39
    0 0
    Aoleu!!!La prima vedere m-am gandit ca este ceva facut,dar am mai cautat ceva pe net.Nu sunt multe,intr-adevar este o boala,sa ne fereasca D-zeu.Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul mamei.Am mai gasit imagini cu alti copii pe youtube
    http://www.youtube.com/watch?v=7YgJvhpKKbY&mode=related&search=
  •  
    • 3297 mesaje
    9 Sep 2007, 22:07
    0 0
    mira, multumim pt videoclipuri... nu e facatura, e ceva real...
    fereasca dumnezeu...