daca ati trecut prin asa ceva...
-
6 Sep 2007, 08:250 0Buna dimineata fetelor,
incep prin a va spune ca imi doresc foarte mult un bebelus si din pacate Doamne Doamne ma cam ocoleste.
Dupa o laparoscopie pe 19 iunie unde mi-a gasit dr trompele infundate, multimple aderente si chisturi care au fost rezolvate si mi-a facut si stimulare puternica eram increzatoare ca bebele mult dorit va aparea. De atunci am mers aproape la 2 saptamani la control. Testele de ovulatie (si inainte de laparo si dupa)se pozitivau in ziua 14 sau in ziua 11. Pana aici totul ok. Iau duphaston si ma dau cu oestrogel din ziua 5-11. Ecografia transvaginala facuta luna trecuta a iesit bine, ovulam pe partea dreapta.Luni cand am fost la un alt control, dr a zis ca e ceva in neregula cu mine, ca pana acum as fi avut toate sansele sa raman insarcinata daca nu in urma laparoscopiei, cu siguranta din cauza tretamentului. Ovulatia luna aceasta a fost in ziua 10, dr spunandu-mi ca iarasi nu este normal asa ceva. Sotul a facut spermograma si este excelenta. Dupa urmatorul ciclu, trebuie sa fac testul postcoital intre zilele 11-15 sa vedem atunci exact care este problema, daca intr-adevar este vreo problema sau nu a fost sa fie pana acum(asa s-a exprimat dr). Daca acest test postcoital iese "rau" singura sansa este sa incerc inseminari.. Am simtit ca mor cand am auzit asa ceva, deoarece dupa ce dr imi spusese in urma laparo ca totul este ok si de acum nu mai este nicio problema, vestea asta a cazut ca un trasnet!!
Credeti ca este cava in neregula cu mine, credeti ca e cazul sa ma linistesc...?
daca ati trecut prin asa ceva..chiar am nevoie de sfaturi..
Am 27 ani (poate o sa spuneti ca mai am timp)..dar totusi...
Va pup si poate imi dati vreo parere cele care ati trecut prin asta sau ati mai auzit cazuri...
pusi