PSORIAZIS

•  
    • 56 mesaje
    5 Sep 2007, 17:16
    0 0
    Buna fetelor.Stie cineva un tratament pt. tratarea psoriazisului?Unul naturist.O prietena de-a mea are asa ceva.Multumesc.
  •  
    • 5 mesaje
    5 Sep 2007, 18:18
    0 0
    Salut, am avut si eu aceasta problema cu sora mea si nu a mers nici un tratament..pana am ajuns la un doctor dermatolog foarte bun. este vorba de Dr. Clatici de la spit Elias care i-a recomandat surorii mele un tratament cu niste produse din franta Psoriane se numesc de la firma Merck. initial am crezut ca o sa ma coste foarte mult si nu credeam ca ii vor face bine, insa preturile sunt acceptabile si rezultatele au fost uimitoare...nu ne-a venit sa credem. daca vrei iti pot da mai multe detalii. te pup si succes mult
  •  
    • 142 mesaje
    5 Sep 2007, 22:37
    0 0
    unde se gaseste psoriane.sotul meu are psoriazis de 8 ani si nu a functionat nimic a ajuns deja in faza vulgara , ultimul tratament a fost samponul blue cap si o crema produsa de aceiasi firma (au costat destul) rezultatele au fost tot alea au disparut pt. citeva saptamini apoi au reaparut .Daca ma poti ajuta i-ti multumesc anticipat
  •  
    • 5 mesaje
    6 Sep 2007, 08:42
    0 0
    Eu le-am cumparat din mall vitan de la un centrofarm, dar parca aveam o lista de la domnul dr cu mai multe farmacii in care sunt produsele. important e sa nu va pierdeti speranta. pup, capu sus
  •  
    • 142 mesaje
    6 Sep 2007, 14:03
    0 0
    multumesc mult pt. informatii problema nu este de pierdut speranta problema este ca boala a inceput sa atace articulatiile si durerile sunt destul de mari. Am fost la m-ai multi medici care au spus ca daca nu schimba ceva in comportamentul de viata nu va scapa de boala dar sa poata schimba ceva poate doar daca plecam pe luna nu in Romania
  •  
    • 5 mesaje
    7 Sep 2007, 13:06
    0 0
    psoriazisul este o boala cronica pentru care practic nu exista tratament care sa o vindece. exista diverse tratamente care sa-i amelioreze simptomele pana la estompare totala. ma intrebam la ce se refereau doctorii care i-au spus ca ar trebui sa-si schimbe din comportamentul de viata?
    iar durerile nu pot fi combatute?
  •  
    • 282 mesaje
    7 Sep 2007, 14:49
    0 0
    Prea multe detalii nu pot sa-ti dau ,dar ceia ce stiu e ca boala asta se poate vindeca la o clinica din Turcia ,cu
    ajutorul unor pestisori.
    Iti doresc sanatate .
  •  
    • 142 mesaje
    7 Sep 2007, 23:26
    0 0
    oanamedica medicii in comportamentul de viata se refereau sa i-si schimbe locul de munca cu unul mai putin stresant , sa nu=si mai faca atitea griji in legatura cu copilul si chestii din astea de care se loveste in fiecare zi .durerile cedeaza la unele inflamatorii problema se pune in ce proportii ii sunt afectate articulatiile pe parcurs .