scurgere vaginala

•  
    • 698 mesaje
    5 Sep 2007, 12:42
    0 0
    buna fetelor!
    stiu ca s-a mai discutat pe marginea acestui subiect dar nu stiu sigur unde ma situiez. am o scurgere cam ambudenta si mirositoare. ce poate fi?
    si ce tratament ar trebui sa iau?( poate stiu cele care au trecut prin asa ceva)
    stiu ca ar trebui sa merg la medic, dar fiind in Italia nu-mi este atat de simplu. va multumesc!
  •  
    • 282 mesaje
    5 Sep 2007, 14:02
    0 0
    Poate fi Trichomonas sau Candida.Ai facut recent tratament cu antibiotic? Sunt ovule ptr asa ceva ...intreaba la farmacie.Dar totusi ar trebui sa consulti un medic ,sa-ti spuna exact ce fel de microb ,este.Trebuie sa ai grija la igiena intima....si fara contact sexual pe timpul tratamentului.Daca ai partener si el trebuie sa faca tratament .Eu zic totusi sa mergi la medic.
  •  
    • 2386 mesaje
    5 Sep 2007, 15:49
    0 0
    Daca ai facut tratament cu antibiotice, daca ai si mancarimi si usturimi, e candida.
    O crema buna vaginala, nu stiu daca se gaseste in Romania. Gyno-Daktarin.
  •  
    • 3 mesaje
    5 Sep 2007, 17:52
    0 0
    poate fi vb de o infectie urinara cum este cazul meu,dar in general scurgerile anunta prezenta unui microb ,stafilococ etc,sfatul meu este sa mergi sa-ti recoltezi secretie .rezultatul te poate lamuri mai bn.
  •  
    • 412 mesaje
    5 Sep 2007, 21:51
    0 0
    ovule se dau doar la aceste infectii ? o pr de-a mea a luat ovule ptr chist vaginal ( cred k asa se numeste , nu e chist ovarian )
  •  
    • 698 mesaje
    6 Sep 2007, 11:45
    0 0
    nu e candida ca nu e o secretie branzoasa si care sa provoace mancarimi. e secretia normala asa cremoasa , doar ca e mai abundenta...adik necesita vreo 2 spalari interne pe zi...asta ca sa fie mereu curata.
  •  
    • 3713 mesaje
    6 Sep 2007, 13:33
    0 0
    Se poate sa fie Gardnerella... si s-ar putea sa fie provocaata de spalaturile intravaginale prea dese, flora ta vaginala a fost distrusa.Nu pot sa iti spun cu ce se trateaza ca nu sunt avizata.
  •  
    • 73 mesaje
    6 Sep 2007, 16:41
    0 0
    anduta din italia nu e nevoie sa fie branzoasa poate fi si cum spui tu cremoasa te doare ceva? daca nu e candida iar pentru asta tratamente sunt 100 dar nici unu bun . am patit pe pielea mea .pentru candida spalate cu bicarbonat. dizolva 2 lingurite intrun lighenus cu apa calduta si aspalate in fiecare seara nu mai faceti tot felul de irigati si alte nebuni .mai lasati si putina flora acolo in vagin ca e necesara .