anticonceptionale

•  
    • 11 mesaje
    4 Sep 2007, 22:06
    0 0
    foitele anticonceptionale au eficacitate????ca am auzit ca se ramane insarcinata...
  •  
    • 142 mesaje
    4 Sep 2007, 22:47
    0 0
    sa sti ca poti ramine insarcinata si cu alte anticonceptionale din vina ta s-au a lor ,ce-l mai bine cere sfatul medicului pt. administrarea anticnce. sa nu a-i surprize si de alta natura ( ex. sa te ingrasi)
  •  
    • 3 mesaje
    5 Sep 2007, 18:14
    0 0
    si eu am auzit diverse pareri.nu cred ca sunt foarte eficiente din moment ce actioneaza local doar.Cred ca mai eficiente sunt totusi pastilele anticonceptionale cu un consult in prealabil.
  •  
    • 336 mesaje
    6 Sep 2007, 19:19
    0 0
    Fetelor , mie mi-a recomandat dr. sa iau CERAZETTE!
    Se iau pe fiecare zi fara pauza.Nu contin deloc Ostrogen , si de aia mi-a zis ca ar fi cele mai bune.
    Dar , ce m-a mirat a fost ca mi-a zis ca s-ar putea sa nu mai am ciclul niciodata daca le iau.
    Inca nu am inceput sa le iau ca vreau mai intai sa ma mai informez .
    Voi ce parere aveti despre aceste anticonceptionale ???
  •  
    • 1 mesaje
    9 Iul 2008, 09:06
    0 0
    alexia si mie mi/a recomandat doctorul aceste pastile .. insa nu prea stiu ... am citit si multe lume spune ca nu sunt bune ... iar disparitia ciclului ma ingrozeste complet ... adica ... daca chiar sunt gravida si disparitia ciclului este ceva normal nu imi fac griji pana nu ma vad cu burta
  •  
    • 1 mesaje
    12 Aug 2008, 23:38
    0 0
    si eu iau tot cerazzette de o saptamana, am nascut acum 2 luni, si doctorita mi-a zis ca sunt bune. sincer, sunt sanse sa vina menstruatia repede sau dupa ce numai alaptazi..
  •  
    • 72 mesaje
    13 Aug 2008, 07:17
    0 0
    credeti k lisa menstruatiei pe toata perioada administrarii acestor anticonceptionale e sanatoasa pt organism?eu nu cred.