ce rusine imi este...

•  
    • 412 mesaje
    4 Sep 2007, 19:49
    0 0
    am nevoie de o parere din partea evelor serioase...de curand am observat ca in zona vaginala chiar acolo unde ne epilam (nu prea sus)mi se duce pielea...mi se cojeste ... cam asa pot sa ma exprim ! ca si cum as fi bronzata si acum se cojeste !dar nu mi se ia multa piele... o,5 cm e ok.
    Ce credeti ???
  •  
    • 11 mesaje
    4 Sep 2007, 22:07
    0 0
    da te cu o crema hidratanta si sigur iti trece
  •  
    • 142 mesaje
    4 Sep 2007, 22:34
    0 0
    cred ca este vorba de o carenta de calciu si poate nu e rau sa vorbesti cu un dermatolog lasa rusinea
  •  
    • 488 mesaje
    4 Sep 2007, 22:37
    0 0
    Pai nu prea e ok.Poti avea o lipsa de calciu,o alergie sau chiar o eczema.Da-ti cu crema de galbenele sau tataneasa si mergi totusi la un medic.
    Tu ce mai faci Soraya ca nu te-am mai vazut pe forum de mult?Cum a fost in vacanta?
  •  
    • 274 mesaje
    4 Sep 2007, 23:58
    0 0
    Am citit ce ai scris. Nu rid deloc. Nu e bine ce se intimpla.
    Am sa-ti scriu miine e-mail.

Te pupa
    Maia
  •  
    • 412 mesaje
    5 Sep 2007, 00:30
    0 0
    Multumesc de sfaturi ! trebuie sa ajung zilele astea la ginec cu chistul meu , si sper sa nu-mi fie rusine sa intreb de asta.
    Buna Dominique , multumesc ptr ca intrebi de mine ! In vacanta am fost doar o sapt cu tatal si fratele si a fost f frumos ! Acum sunt f stresata trebuie sa ma preg de curatenie generala ptr ca incep scoala si n-o sa mai am tp , am avut multe cumparaturi de fac si mai am incaaaa ! Aoleo ma ia din nou durerea de cap cand ma gandesc
    E f tarziu si sunt obosita asa ca ma pun la somnel ! Pupici
    Sorina
  •  
    • 465 mesaje
    5 Sep 2007, 13:44
    0 0
    Mie mi se intampla chestia asta de la epilarea cu ceara prin zona respectiva, pt ca imi usuca pielea. Asa patesc si pe fata, pe zonele epilate cu ceara. Si ma dau cu lotiunea de corp obisnuita si in 1-2 zile imi trece. Iar pe fata cu o crema mai grasa.
    Nu stiam ca-i grav ...
  •  
    • 53 mesaje
    8 Sep 2007, 12:49
    0 0
    si eu patesc asa ceva de la epilatul cu ceara, mai ales daca este si imediat dupa menstruatie.nu prea stiu motivul,dar ma rog..la mine trece cu crema de galbenele.ma dau cu ea de 2-3/zi dupa ce ma spal.nu te speria ca se intampla!
  •  
    • 2 mesaje
    8 Sep 2007, 15:33
    0 0
    consulta un medic asa ceva nu este normal el sigur iti va da un sfat sau mai de graba un tratament
  •  
    • 412 mesaje
    8 Sep 2007, 17:37
    0 0
    multumesc fetele ptr sfaturi ! acum cca 2-3 zile m-am epilat , nu folosesc ceara , si am observat ca ... nu mai am nimic ! Nu stiu ce sa fi fost ... oricum m-am speriat si eu putin , nu mi se mai intamplase niciodata
  •  
    • 2439 mesaje
    8 Sep 2007, 19:27
    0 0
    Cu ce ziceai ca te-ai epilat?
  •  
    • 412 mesaje
    8 Sep 2007, 22:57
    0 0
    cu acelasi lucru cu care se barbieresc barbatii eu sunt multumita ... pana acum nu am avut prbl , chiar m-am fac si cu crema dar nu sunt multumita mai delok ! este ptr prima oara cand mi s-a int, poate treb sa imi iau alta lama !
  •  
    • 2 mesaje
    12 Sep 2007, 18:13
    0 0
    dak folosesti sapun este posibil ca aceasta sa fie cauza.o crema hidratanta ara putea ajuta.
  •  
    • 412 mesaje
    12 Sep 2007, 22:21
    0 0
    cu sapun nu suport sa ma spal si pe maini ! si ma epilez mereu cu gelul intim.Acum e ok !