cand se poate a doua cezariana
-
0 0Am mare nevoie de niste sfaturi de la mamicile care au nascut prin cezariana ,va rog sa ma ajutati.Am pierdut bebelusa acum 2 luni si vreau sa raman cat mai curand insarcinata cu toate ca asta nu inseamna ca o sa uit dar poate o sa umple putin golul din sufletul meu .Stit cumva la cat timp poti sa ramai iar insarcinata dupa o cezariana ,ca am aflat fel si fel de pareri care m-au cam speriat
Adevarul ca si doctora care ma operat mi-a zis ca un an dar ma gandeam ca se poate si mai devreme.Sunteti sau cunoasteti pe cineva care a ramas mai devreme de un an .Va multumesc anticipat. -
Draga Vandra stiu ca esti nerabdatoare sa faci un bebe sanatos.Tocmai de asta NU TE GRABI.Ai trecut printr-o deceptie f mare si corpul tau e ravasit.Fa o vitaminizare,fa-ti niste analize sa vezi care a fost cauza ca fetita ta n-a supravietuit.Uterul e operat si se reface greu.Eu stiu ca nu se face cezariana mai repede de un an si jumatate.Stiu ca si daca doamne fereste ramai gravida imediat dupa cezariana greu se face un avort(si eu am nascut prin cezariana si mi-a spus doctora mea cate ceva)Cauta-ti un medic intai sa nu-ti ia banii ca cealalta.
Daca vrei iti timit cateva trat.naturiste pe care eu le-am urmat(13 ani n-am putut ramane gravida) -
stiu ce inseamna.te inteleg perfect.Si eu am nascut prin cezariana o fetita de toata frumusetea,a avut 3.800kg la nastere si a doua zi mi-a murit.Nu pot spune prin ce am trecut ,nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva.Si eu imi doream copil cat mai repede cu putinta,dar medicul mi-a spus ca pot face alt copil ,peste 2ani.Iti dai seama ca mi s-a parut f.mult.Dupa 2ani ieram asa de stresata si inebunita ca pot spune ca timp de 1an nu am ramas insarcinata,dar dupa 3ani de la primul copil am nascut pe cea de-a doua fetita tot prin cezariana si pot sa-ti spun ca e cea mai mare bucurie a vietii mele.Nu am sa o uit pe prima niciodata,dar fetita mea face acum cat amandoua.Bafta,sa te intareasca D-zeu sa poti trece cu bine si ai grija de tine,totul va fi bine si ptr tine.