Cum scap de matreata?
-
0 0Am nevoie de ajutorul vostru urgent!!!
Nu mai reusesc sa scap de matreata asta nesuferita care mi-a aparut pe marginea fruntii in special sub forme unor scuame mari si grase.
As vrea sa stiu dc ati avut vreodata asa ceva si cum ati reusit s-o indepartati.Sampon folosesc de la vichy pt matreata grasa,sunt la al treilea flacon,pana acum a fost bun,dar cred ca s-a obisnuit pielea cu el ca nu mai are nici un efect.
Am mai incercat nizoral,ducray,dar degeaba,asa ca m-ar interesa mai degraba un tratament naturist.
Sunt de-a dreptul disperata pt ca este vizibila si nici nu prea mai in vine sa ies din casa.
Mentionez ca am pielea capului seboreica. -
si eu am avut asa o problema, am mers la dermatolog si mi-a zis ca am psoriazis pe pielea capului, de acolo am luat tratament
dupa parerea mea, mergi la un dermatolog bun, decit sa iei asa dupa parerile cuiva
si eu am folosit Nizoral sampon citiva ani pe linga altele printre care si dieta severa
sanatate -
buna, acum 2-3 sapt ma confruntam si eu cu aceasta problema: matreata, si unele eve au spus de Sapun Moale de la plafar, am luat pt ca nu aveam ce sa pierd si chiar are efect, la mine chiar de la prima spalare.
eu am dat 7,8 lei pe el, sper sa te ajute si pe tine, e o solutie dar sa stii ca face spuma ca un sampon. -
Din pacate, ce ai tu cred ca e deja dermatita seboreica si nu se mai trateaza doar cu sampon. Cel mai bine intrebi un dermatolog, dar daca nu ai timp sa mergi, incearca la produse naturiste, intreaba acolo de tratamente. Si inainte sa cumperi, scoate prospectul si citeste, sa fii sigura ca iei ce trebuie. Si te poti spala cu Sapun moale de la Hofigal, suplimentar.
-
prietenul meu a avut prb cu asa ceva si singurul lucru care chiar a dat rezultate a fost un sampon si un balsam de la insecfarm. este o clinica pe strada toamnei (pe langa liceul cantemir). ca sa poti cumpara produsele lor este musai sa faci o consultatie la ei, dar asta e un lucru bun ca te vede un doctor super avizat.du-te acolo si iti garantez rezultatul. mai sunt si produse foarte bune impotriva acneeie, pt cele interesate.