ciclu cu dureri infernale

•  
    • 29 mesaje
    3 Sep 2007, 15:06
    0 0
    as dori daca se poate o parere din partea voastra...cand am ciclu am niste dureri infernale de burta si de spate, nu isi face efectul nici o pastila pentru dureri menstruale. in plus trebuie sa-mi schimb absorbantul aproape din ora in ora pentru k are un miros foarte urat...de mortaciune. poate vi se pare comic dar pentru mine nu e. nu stiu ce ar putea fi..
  •  
    • 208 mesaje
    3 Sep 2007, 15:13
    0 0
    Nu ai fost la medic? Ar fi bine sa mergi,chiar la inceputul sau sfarsitul menstrei.Nu ai de sa te ruinezi,este mult mai bine sa te vda un ginec.Eu una nu stiu sa te sfatuiesc(nu am avut probleme ca ale tale,durerile au fost mai mici)dar eu asta as face:s merge la un medic.sanatate
  •  
    • 39 mesaje
    3 Sep 2007, 18:25
    0 0
    .
  •  
    • 142 mesaje
    4 Sep 2007, 23:01
    0 0
    ceva mai devreme am vazut un mesaj sa te duci la medic la inceputul ori sf. menstrei (daca te primeste si nu i-ti spun revino cind se termina la mine s-a intimplat) eu spun sa te duci urgent in mod normal durerile nu trebuie sa existe dismenoreia trebuie sa aibe o cauza
  •  
    • 844 mesaje
    5 Sep 2007, 13:20
    0 0
    si eu am ciclu cu dureri mari dar totusi la tine faptul ca e atat de abundent si urat mirositor ma ingrijoreaza!
    mergi urgent la medic ...cel mai bine
  •  
    • 488 mesaje
    5 Sep 2007, 21:55
    0 0
    Genni ti-am trimis un mail pe eva.Verifica-l