Ajutor va rog frumos!!!!!!
-
0 0Imi cer scuze ca va deranjez dar am si eu o problema.Imi doresc ffff mult un bebel dar nu locuiesc in Romania( am dubla cetatenie),am fost in tara in iulie anul acesta dar pt ca nu lucrez in tara nu ma dreptul la medic de familie.Intrebarea mea este dak raman insarcinata(ceea ce imi doresc )pot sa vin sa nasc aksa?Am vazut ca alte fete spuneau ca la internare le trebuie adeverinta de salariat.Eu nu vreau sa nasc aici pt ca nu sunt multumita de calitatea serviciilor( sufar si de prolaps de valva mitrala si mi sa recomndat sa nasc prin cezariana nu nastere naturala).Eu am intrebat cand am fost aksa dar nu mi sa dat nici un rasp. care sa ma lamureasca.Va rog frumos daca aveti timp sa ma lamuriti si pe mine.(am pierdut un bebel in 2005 aici si imi doresc ffff mult altul dar mi-a fost frica sa mai incerc de frica sa nu mai patesc la fel. Si imi puteti recomanda un medic ginecolog bun?De aceea as prefera sa vin aksa sa nasc in tara .Va multumesc frumos si astept sfaturile voastre.
-
Daca ai dubla cetatenie, poti naste in tara. Si nu ai nevoie de nici o adeverinta, doar cartea de identitate. Poti naste intr-un spital de stat, dar si intr-o clinica privata, cu mai mult confort sau chiar bazin in care poti naste. La cea din urma va trebui sa platesti. Sunt sigura ca vor veni multe fete care au nascut de curand, cu completari si recomadari. Iti doresc sa iti indeplinesti visul minunat de a deveni mama.
-
in tara chiar daca nu a-i adeverinta de salariat nu te lasa nimeni sa mori normal ca poti naste ,eu am nascut in 2005 intr-un spital denumit de urgenta maternitatea bucur si nu am dus adeverinta de salariat chiar daca aveam servici si toti peretii erau tapetati cu hrti pe care scria ca ai nevoie de acea adeverinta .i-ti pot recomanda pe dr. constantinescu care este ff. buna dar maternitatea bucur lasa de dorit nu ca altele din sistemul de stat sunt mai bune dar eu cind am nascut am mers cu lenjerie de acasa cu colac de toaleta si altele .
-
buna fetelor,locuiesc in marea britanie si chiar daca pare de necrezut calitatea serviciilor chiar lasa de dorit mai ales ca nu in legatura cu maternitatea.cunosc o gramada de fete care au nascut aici si nu au fost multumite.sa stii suzyka ca in unele spitale te duci cu ceva si risti sa iesi cu un microb nenorocit de piele(se pare ca se confunda cu o epidemie).pare de necrezut dar este adevarat.multumesc frumos pentu sfaturi si sper sa am si eu un bebel.pupici.
-
Da,sigur ca poti;acum depinde unde vrei sa nasti........sau in ce oras.Si daca se pune problema adeverintei medicale nu este o problema atata timp cat platesti spitalizarea chiar daca nu ai carte de munca .Eu totusi ti-as recomanda sa incerci sa iei legatura cu un medic de pe aici.Tu acum esti in tara?Sau si o clinica privata unde ai tot confortul atat pt tine cat si pt bebel.
-
nu sunt in tara dela7 sunt ink in marea britanie.o sa vin in tara in decembrie( mai am de dat niste examene la facultate)si cu ocazia asta vreau sa imi fac si un control complet(am facut testul hpv cand am fost in iulie dar nu am apucat sa stau sa iasa rez .asa ca o sa vad c a iesit in decembrie.eu sunt din bucuresti dar nu am avut pana acum nevoie de medic ginecolog(mi-am facut aici niste analize in 2005 dar eu tot aksa zic c e mai bine.nu conteaza dak e clinica privata sau spital important e sa gasesc un doctor care o sa monitorizeze sarcina(mai ales ca am probleme cu inima si nu am voie sa nasc natural,ci doar prin cezariana).imi puteti recomanda pe cineva de incredere? multumesc frumos pentru raspunsuri.pupici
-
Buna seara fetelor.Imi cer scuze ca nu am mai intrat dar nu am mai avut timp . Multumesc frumos pentru sfaturi, au fost bine primite si o sa tin seama de ele.Deocamdata am fost sa fac niste analize mai aprofundate(se pare ca am nivelul de prolactina prea mare,in jur de 35,si vor sa vada ce imi pot da ca sa il aduca la normal),in rest am sunat la spitalul elias sa vad cand il gasesc pe d-nul doc. dar daca stiti vreo clinica particulara as fi recunoscatoare.Nu zic ca in un spital de stat mi-ar fi greu sa nasc dar din cauza problemei pe care o am cu inima( prolaps de valva mitrala),mi sa recomandat cezariana
.Asa ca trebuie sa gasesc un doc.fff bun.Dar bebel tot fac eu pana la urma.Multumesc frumos.pupici. -
Sora lu' invisible

Crezi ca ai putea sa dai mai multe amanunte despre Spitalul Euroclinic? Preturi, conditii si tot ce mai poti spune. Eu vreau bebe si doctorul la care sunt eu nu mai face nasteri decat la Euroclinic, insa momentan am niste probleme pe care trebuie sa le rezolv si nu am adus in discutie cu doctorul chestia cu nasterea.
Multumesc mult
-
In Romania, gravida are asistenta si nasterea gratuite. Teoretic. Practic, cam toti doctorii te cheama la cabinetele particulare la care lucreaza si deci s-a cam dus gratuitatea. Nasterea in spitalele de stat la fel, teoretic nu costa nimic, insa practic nu cred sa fie femeie care sa nu fi "cotizat" la greu.
-
Saru'mana mult fetelor pt.sfaturi.
Sora lu'invisible daca nu te dreanjez prea tare poti sa-mi dai mai multe informatii despre Euroclinic?eu vin akasa in decembrie si as vrea sa imi fac si niste analize daca se poate tot akolo.Daca poti sa-mi dai un msj pe privat sau pe adresa mea de mail
anamariauk@yahoo.com,cu un nr de tel.sau adresa sa sun sa fac o programare de p acum pt cand vin aksa.Aprp nu va dau bataitza
ca ati acaparat topicul,nu d alta dar mai invatz si eu cate ceva de la eve cu mai multa experienta(si ce bine imi prinde)
.Multumesc inca o data.pupici