cum e la ginecolog?

•  
    • 614 mesaje
    31 Aug 2007, 19:36
    0 2
    poate pare naiva intrebarea mea,dar ma gandesc sa merg la un control,dat fiind faptul ca mi-am inceput viata sexuala.a fost cineva la dr. Stefan Badea de la Caritas?cum decurge o prima consultatie?si cam cat costa?sa nu credeti ca n-am cautat pe net,dar sunt numai preturi vechi si cred ca s-au mai schimbat pana acum.nu imi e teama sa merg la ginecolog,vreau doar sa ma comport cum trebuie cand ajung acolo.va multumesc.
  •  
    • 528 mesaje
    31 Aug 2007, 20:44
    0 0
    Nu am fost la medicul precizat de tine dar pot sa it spun ca nu e mare lucru. Te duci ii spui ca vrei un control pe care il vei face periodic (e ca la dentist) si te dezbraci (pantalonii ca sa se inteleaga bine ) te asezi pe o masa care iti tine picioarele departate iar in mai putin de 3 secunde medicul iti ia secretie pe un betisor si gata
    Pe mine m-a costat 70 ron cu papaicolau cu tot deci pe tine cu siguranta mult mai putin pt ca nu cred ca vrei papanicolau (depinde ce varsta ai) dar in orice caz poti suna si sa intrebi at cand iti faci si programarea cat costa un consult
  •  
    • 1122 mesaje
    31 Aug 2007, 21:19
    1 0
    buna, nu doare si cred ca ar fi bine sa mergi la ginecolog, si mie imi era rusine la inceput dar a trecut.
    eu dau 40 ron pe consultatie si 50 ron lama iar papanicolau nu mai stiu cat a costat, dar e bun sa faci si papanicolau, iti ia secretie pe o lama si atat
    curaj, sa ne povestesti cum a fost.
  •  
    • 142 mesaje
    31 Aug 2007, 21:32
    1 0
    o consultatie intr-o clinica medicala costa 40-50 ron .Ce nu inteleg eu este de ce caritas? Unde daca te duci cu trimitere nu platesti nimic si tot k atitea informati primesti .
  •  
    • 1013 mesaje
    31 Aug 2007, 21:36
    0 0
    bine,mai ad_inna ,induci lumea in eroare pe langa budigai,se dau jos si chiloteii,tot,tot
    mie imi era tare urat sa defilez de dupa panoul ala unde imi lasam hainele pana la masa cu pricina dezbracata ...ba,odata m-am intors din drum sa-mi dau jos si sosetele ca mi se parea mie ca arat penibil in popoul gol si cu sosete in picioare...dar aveam plover pe gat ca era iarna
  •  
    • 102 mesaje
    31 Aug 2007, 23:15
    0 0
    Eu am fost la Dr Badea dar pt ecografii, pt ca am inteles ca e f bun in interpretarea lor.Eu un dr super ok.ofera consultatii si la un cabinet particular dar si la Caritas.pupici.
  •  
    • 614 mesaje
    1 Sep 2007, 15:43
    2 0
    va multumesc din suflet pt raspunsuri.as vrea sa merg la dr. Badea pt ca stiu de la mama ca e foarte bun.mama nu stie despre mine...inca.daca are cineva nr lui de la cabinetul particular,as fi recunoscatoare.iar daca nu,e ok,mai am la cine sa apelez.
  •  
    • 165 mesaje
    1 Sep 2007, 16:24
    0 0
    Bai Paula esti haioasa rau,pe bune sa te intorci tu sa-ti dai sosetele jos....?Probabil si eu as fi facut asta ;dar cu plovarul cum ai facut?nu se asorta cu sosetele?va pup.
  •  
    • 43 mesaje
    1 Sep 2007, 19:06
    0 0
    si mai trebuie sa fii si epilata ???
  •  
    • 614 mesaje
    1 Sep 2007, 21:45
    0 3
    glumesti,nu?
  •  
    • 1013 mesaje
    1 Sep 2007, 21:53
    1 0
    da,sigur,si babele de la tara isi pun problema epilarii inainte de a merge la nenea gine basca parfumatul si rujatul
  •  
    • 165 mesaje
    1 Sep 2007, 23:31
    1 0
    Cam asa e nu?Cum naiba sa nu te duci frezata si aranjata?Se povestea la noi in spital de niste tiganci ca ar fi mers la medicul ginecolog pt.un chiuretaj si acesta dupa control le-ar fi indrumat sa-si faca (toaleta) inainte de a veni la chiuretaj,si una a doua zi s-ar fi dus cu codite inpletite(jos binenteles).Va dati seama ce era la fundul aleia????????????////
  •  
    • 208 mesaje
    2 Sep 2007, 10:21
    0 0
    Haiosa esti Paula!Dar asa este...enervanta chestia cu plimbatul in popoul gol...Dar alfel nu se poate.
    Du-te draga mea cu curaj...Nu trebuie sa-ti fie teama ca nu stii ce sa faci.De obicei mai sunt si asistente si poti sa intrebi de la ele daca nu esti sigura de ceva...Te pup si-ti doresc sa fii sanatoasa!!!
  •  
    • 381 mesaje
    2 Sep 2007, 19:28
    0 0
    Kiar, cum va "frezati" (epilati) in zona....???
    Epilatul brazilian? Sau ce metode mai folositi??
    Eu am o fobie de cosmeticiene si saloane, o data m-am trezit cu o ciuperca oribiloasa si de atunci nu-mi mai vine sa merg sa ma epilez.

Voi cum faceti cu epilatul inghinal??
  •  
    • 197 mesaje
    2 Sep 2007, 19:55
    0 0
    nu cred ca e chiar obligatoriu sa fii epilata,rasa si frezata. cand e vorba de o intrerupere de sarcina , da, trebuie. la fel si la nastere. ca sa nu existe pericolul unei infectii. dar pt un control, nu . e frumos pt tine ca esti tanara si cam asta e moda. si apoi si pt dl doctor e o priveliste mai atragatoare, chiar daca el isi face doar meseria. in schimb pe picioare si axila e obligatoriu.
  •  
    • 197 mesaje
    2 Sep 2007, 20:02
    0 0
    incearca sa iti cumperi aparat electric. epilator. la inceput te va durea un pic pt ca firul de par rezultat in urma rasului cu lama este un pic mai gros, dar dupa aceea va creste din ce in ce mai rar si te vei epila si cand vezi un firicel. adica a.c. vrei tu.
  •  
    • 381 mesaje
    2 Sep 2007, 20:10
    0 0
    Doare mai tare cu epilatorul sau cu ceara (acasa) ???

Scuze pt off topic
  •  
    • 50 mesaje
    2 Sep 2007, 20:10
    0 0
    dute in fusta ca e mai bine pretul este intre 30 ron -45 ron,succes
  •  
    • 197 mesaje
    2 Sep 2007, 20:46
    0 1
    am avut o experienta trista cu ceara acasa.la axila m-a ajutat o vecina care era tot la fel de experimentata ca si mine si am simtit cum mi se smulge fiecare fir. era prima data cand ma epilam si inghinal si nu am avut curajul sa trag tare repede de ceara, asa ca m-a durut ingrozitor si a trebuit sa ridic usor ceara si sa incerc sa tai firele de par pe dedesubt cu forfecuta. imagineaza-ti....dar asta s-a intamplat cu multi ani in urma. de regula folosesc epilatorul si nu am probleme. m-am obisnuit.
  •  
    • 381 mesaje
    2 Sep 2007, 22:21
    0 0
    Intzeleg...

Sa incerc cu epilatorul??