cum e la ginecolog?
-
0 2poate pare naiva intrebarea mea,dar ma gandesc sa merg la un control,dat fiind faptul ca mi-am inceput viata sexuala.a fost cineva la dr. Stefan Badea de la Caritas?cum decurge o prima consultatie?si cam cat costa?sa nu credeti ca n-am cautat pe net,dar sunt numai preturi vechi si cred ca s-au mai schimbat pana acum.nu imi e teama sa merg la ginecolog,vreau doar sa ma comport cum trebuie cand ajung acolo.va multumesc.
-
Nu am fost la medicul precizat de tine dar pot sa it spun ca nu e mare lucru. Te duci ii spui ca vrei un control pe care il vei face periodic (e ca la dentist) si te dezbraci (pantalonii ca sa se inteleaga bine
) te asezi pe o masa care iti tine picioarele departate iar in mai putin de 3 secunde medicul iti ia secretie pe un betisor si gata 
Pe mine m-a costat 70 ron cu papaicolau cu tot deci pe tine cu siguranta mult mai putin pt ca nu cred ca vrei papanicolau (depinde ce varsta ai) dar in orice caz poti suna si sa intrebi at cand iti faci si programarea cat costa un consult
-
bine,mai ad_inna ,induci lumea in eroare
pe langa budigai,se dau jos si chiloteii,tot,tot
mie imi era tare urat sa defilez de dupa panoul ala unde imi lasam hainele pana la masa cu pricina dezbracata ...ba,odata m-am intors din drum sa-mi dau jos si sosetele ca mi se parea mie ca arat penibil in popoul gol si cu sosete in picioare...dar aveam plover pe gat ca era iarna
-
Cam asa e nu?Cum naiba sa nu te duci frezata si aranjata?Se povestea la noi in spital de niste tiganci ca ar fi mers la medicul ginecolog pt.un chiuretaj si acesta dupa control le-ar fi indrumat sa-si faca (toaleta) inainte de a veni la chiuretaj,si una a doua zi s-ar fi dus cu codite inpletite(jos binenteles).Va dati seama ce era la fundul aleia????????????////
-
Haiosa esti Paula!Dar asa este...enervanta chestia cu plimbatul in popoul gol...Dar alfel nu se poate.
Du-te draga mea cu curaj...Nu trebuie sa-ti fie teama ca nu stii ce sa faci.De obicei mai sunt si asistente si poti sa intrebi de la ele daca nu esti sigura de ceva...Te pup si-ti doresc sa fii sanatoasa!!! -
nu cred ca e chiar obligatoriu sa fii epilata,rasa si frezata. cand e vorba de o intrerupere de sarcina , da, trebuie. la fel si la nastere. ca sa nu existe pericolul unei infectii. dar pt un control, nu . e frumos pt tine ca esti tanara si cam asta e moda. si apoi si pt dl doctor e o priveliste mai atragatoare, chiar daca el isi face doar meseria. in schimb pe picioare si axila e obligatoriu.
-
am avut o experienta trista cu ceara acasa.la axila m-a ajutat o vecina care era tot la fel de experimentata ca si mine si am simtit cum mi se smulge fiecare fir. era prima data cand ma epilam si inghinal si nu am avut curajul sa trag tare repede de ceara, asa ca m-a durut ingrozitor si a trebuit sa ridic usor ceara si sa incerc sa tai firele de par pe dedesubt cu forfecuta. imagineaza-ti....dar asta s-a intamplat cu multi ani in urma. de regula folosesc epilatorul si nu am probleme. m-am obisnuit.