culoare mai galbuie

•  
    msr
    • 29 mesaje
    31 Aug 2007, 13:03
    0 0
    uf, in ultima vreme am fost la ginecolog tot cu cate o problema, ba infectie ba hpv(condiloame) si rana pe col. acum nu mai stiu care e culoare normala a secretiei vaginale. condiloamele mi-au trecut repede, iau catina si echinaceea sa imi intaresc sistemul imunitar, si fac spalaturi la sezut cu tantum rosa. dupa ciclu, care e aproape, urmeaza sa iau niste ovule pentru rana de pe col. si nu stiu daca de aici se trage sau am eu pitici, dar am diaree(scuze de detalii) si ma doare intr-o parte(mai exact stanga la ovar) precizez ca tind sa exagerez. multumesc
  •  
    • 282 mesaje
    31 Aug 2007, 13:29
    0 0
    Secretia are miros specific?...Ai facut in ultimul timp tratament cu antibiotic?
  •  
    • 142 mesaje
    31 Aug 2007, 13:49
    0 0
    durerea din partea stg. poate in o inflametie a trompei .chiard daca tinzi sa exagerezi dute la medic sunt chesti cu care nu se glumeste in sfera genitala.CU privire la scurgere ea in mod normal este aproape nevizibila pe lenjerie de la un dus la altul apropo sa nu exagerezi cu igiena pt. ca eu am ajuns la medic cu o durere ingrozitoare in partea dr. dupa ce am facut un BIP(BOALA INF. PELVINA) PT.ca la igiena intima foloseam o cantitate mare de gel de dus si ma spalam de inebuneam .te rog ai grija. miki