somn... :(

•  
    • 3297 mesaje
    31 Aug 2007, 11:20
    0 0
    de cateva zile imi este somn tot timpul... aseara am adormit la 22 si m-am trezit la 9... ma simt tot timpul obosita si fara chef de nimic. as sta toata ziua in pat sau in fata calculatorului... ce pot sa fac ca sa ies din starea asta...?
  •  
    31 Aug 2007, 11:47
    0 0
    Ti-as sugera sa incerci sa nu stai toata ziua in fata calculatorului, sa iesi sa te plimbi( desi poate nu ai tragere de inima sa iesi din casa)si sa incerci sa faci putin sport( mergi cu rolele in parc, du-te la piscina si inoata sau fa-ti abonament la sala si du-te de 3 ori pe saptamana dimineata). Daca bei cafea sau alte asemenea stimulente, e bine sa stii ca te vor ajuta decat pe moment, in nici un caz nu te vei simti fresh toata ziua (nu sunt o solutie pt starea ta de somnolenta).

Profita de sezon si fa o cura de fructe, te va ajuta cu siguranta.

Mult succes si ai grija de tine!
  •  
    • 3297 mesaje
    31 Aug 2007, 11:55
    0 0
    nu sunt bautoare de cafea... fructe am tot mancat in ultima vreme, deoarece am avut menstruatie si ma durea burta ingrozitor, iar o eva mi-a recomandat un fel de regim... in orasul meu nu avem sala de fitness, nici piscina... oricum o sa incerc sa ma plimb mai des... multumesc!