intrebare
-
30 Aug 2007, 16:170 0Am fost diagnosticata cu depresie.Folosesc prozac ,dar de 4 zile de cand il iau nu ma simt bine.A mai folosit cineva acest medicament?
-
30 Aug 2007, 19:16da. cu cativa ani in urma, l-am luat vreme de 2-3 luni. intr-adevar, in primele cateva zile m-am simtit un pic cam straniu, dar pe urma organismul s-a adaptat si a fost foarte OK.

eu as zice sa ai rabdare macar o luna de zile, ca sa-ti dai o sansa reala cu acest medicament. daca, pana la sfarsitul lunii, efectele secundare nu dispar si nici nu sesizezi o ameliorare a starii de depresie, spune-i medicului. exista o varietate de alte optiuni in ceea ce priveste medicatia pe care ti-o poate prescrie in cazul in care prozacul nu ti se potriveste chiar asa de bine. -
30 Aug 2007, 20:52Multumesc pentru raspuns donna.La mine starea e mai mult decat stranie ,cred ca o sa merg maine la dr. De 4 nopti nu dorm (imi provoaca insomnie),am frisoane si transpiratii.Ce e mai grav mi-a crescut tensiunea.
-
30 Aug 2007, 20:59da sora mea a luat prozac pt.un atac de panica cred ca i-ti faci prea multe griji pt. aceasta stare la sora mea a durat mai mult de 4 zile oricum pt. ea nu conta aceasta stare pt .ca ea oricum se simtea foarte rau ,ii era frica sa iasa din casa sa mearga la piata chiar si insotita etc. persevereaza si te ve-i vindeca
sanatate multa