intrebare: ovulele si contactul sexual

•  
    • 50 mesaje
    30 Aug 2007, 11:04
    0 0
    salutare
    am o scurta intrebare pe care am uitat ieri s-o adresez medicului care mi-a dat un tratament cu ovule cervucid, metronidazol si colposeptin parca.

pot avea contact sexual cu prezervativ seara inainte de introducerea ovulului?
    multumesc!
  •  
    • 1122 mesaje
    30 Aug 2007, 11:49
    0 0
    presupun ca acest tratament il vei face cateva zile.
    probabil te referi doar la prima zi in care sa incepi tratamentul, sa ai contact sexual inainte de a pune primul ovul deoarece eu stiam ca nu ai voie sa ai contact sexual deloc atat timp cat faci tratament cu ovule.

ai uitat tu sa intrebi dar medicul trebuia sa iti fi spus, e datoria lui.
  •  
    • 50 mesaje
    30 Aug 2007, 13:23
    0 0
    nu, eu ma refeream la toata perioada. am de facut tratament 7 zile consecutiv si apoi de doua ori pe saptamana. i-a spus cuiva medicul clar ceva de contacte?
  •  
    • 142 mesaje
    30 Aug 2007, 13:23
    0 0
    seara inainte de introducere da
  •  
    • 1122 mesaje
    30 Aug 2007, 14:00
    0 0
    eu am facut tratament cu ovule doar 3 zile si mi-a spus clar medicul ca in aceste 3 zile nu am voie de relatii intime.
    e vorba de sanatatea ta, nu poate rezista prietenul/ iubitul/ sotul o saptamana?
    cred ca mai important este sa te faci tu bine.
  •  
    • 50 mesaje
    30 Aug 2007, 14:30
    0 0
    nu-i vorba daca poate sa reziste sau nu.. sigur ca poate sa reziste. eu intrebam daca stiti exact cum trebuie facut. dar pana acum vad ca cineva spune ca pot si altcineva ca nu pot si apoi mai intervine problema cealalta, ca mai mult de o luna o sa fac acest tratament de doua ori pe saptamana.. cum fac? in ziua de dupa nu fac nimic? de ce? cred ca asta e de fapt intrebarea (ca sa pricep si io va rog). de ce nu e voie?
  •  
    • 142 mesaje
    30 Aug 2007, 15:34
    0 0
    uitate pe prospect pt. ca scrie. daca este o candidoza pt ca am vazut ca a-i si metronidazol sa nu uiti de tratarea partenerului pt ca daca nu se trateaza te reinfecteaza
  •  
    • 50 mesaje
    30 Aug 2007, 16:27
    0 0
    simb, multumesc
    nu-i ptr candidoza, ci preventiv ptr hpv 16 care nu are inca nici o manifestare fizica. iar pe prospecte m-am uitat, desigur - insa nimic nu scrie

eu oricum intrebam de sex cu prezervativ, nu fara...