Un pic de ajutor!!!
-
0 0Sa specific intai ca aici unde sunt nu pot sa merg la doctor decat daca e ceva grav, pe asigurarea mea. Si daca ma duc, vreau sa stiu in ce parte sa o iau.
Ce am?
Mi se pare ca beau multa apa. Nu tine de clima, ca nu e deosebit de cald, nu tine de mancare ca nu mananc gras sau sarat. Ce sa mai fie?
Alcool, mai beau dar nu exagerat.
Dimineata daca nu beau macar jumatate de litru, simt ca stomacul ma arde. Am gura uscata, si mi-e aiurea. Pe noapte am o sticla de jumtate de apa langa mine.
Cat beau pe zi? cam 2,3 l. Stiu e normalul. Dar beau si ceai .
Si e vorba de senzatia asta.
In fine, ma caut ca o baba.
Dar daca aveti idee, va rog! -
1. diabetul provoaca senzatie de sete intensa. cum stai cu glicemia?
2. acumularea de toxine poate sa dea si ea senzatia de sete, pentru ca mareste aciditatea.
totusi, 2-3 litri pe zi, in timpul verii, este o cantitate mai mult decat rezonabila. in zilele caniculare poate sa fie chiar insuficienta.
-
Glicemia e sub limita. Undeva pe la 65-75.
Uite pana la ora asta am baut 1.5l apa,o cana de ceai. si pana diseara zic ca or sa mai fie vreo doi litri lejer.
Nu e nimic anormal cu setea, dar e senzatia de stomac uscat...si deranjant dimineatza.
De toxine e posibil cu toate ca mai am zile in care beau doar apa si ceai pt detoxifiere.
hmmmm -
Astazi pana la ora 11 am baut un litru si jumatate cu o sete incredibila. M-am trezit la 7. In nici un caz nu a fost cald, si nu am baut nici macar o bere in ultima saptamana.
Si nici cafea nu consum prea mult.
Supa am avut ieri si alaltaieri la pranz. Salate si mancare sanatoasa.
Sa nu credeti ca ma caut toata ziua. In afara de unele analize care mi se cer obligatoriu nu prea ma duc la doctor. Imi iau singura glicemia pt ca de obicei e foarte scazuta si trebuie sa iau glucoza. Singurul meu tratament.
Deci? Mai sunt pareri?