varice

•  
    • 452 mesaje
    29 Aug 2007, 14:21
    0 0
    Va rog sa ma ajutati sa gasesc solutia salvatoare la asa ceva. Ce creme, geluri, unguente, etc. in afara de operatie, ati folosit voi?
    Multumesc.
    Orice sfat va fi binevenit pentru mine.
  •  
    • 62 mesaje
    29 Aug 2007, 15:32
    0 0
    Lioton e cea mai buna crema, iar intern tabletele Varixinal.Si gelul Varixinal am inteles ca da rezultate.
  •  
    • 452 mesaje
    29 Aug 2007, 16:01
    0 0
    Problema cu varice la picioare o are sotul meu, din cauza ca sta foarte mult in picioare la servici, si acum pe vara se vede foarte urit, mai ales cind poarta pantaloni scurti.
    Am incercat deja Lioton gel, am terminat deja un tub si nu am vazut nici un rezultat. Am incercat apoi sa-i dau cu o crema de la AslaMed(parca asa ii spune). As incerca sa-i dau si pastile, dar dupa cum stiu firea barbatilor ca nu se prea omoara sa tina acel "regim" de a lua pastile de 2-3 ori pe zi,si mai ales frica lor fata de operatie vreau mai mult sa-i dau cu geluluri, creme, unguente. Mai ales ca am aflat de la o colega care avea varice pe picioare, a facut operatia data, si la citva timp a revenit la loc.
    Ce mai stiti in afara de astea doua deja folosite.
    Multumesc.
  •  
    • 62 mesaje
    29 Aug 2007, 20:34
    0 0
    Din cate stiu eu varicele nu se trateaza decat prin operatie.Gelurile si tratamentele interne pot doar preveni.Varixinalul tablete inlatura si durerea provocata de statul in picioare.
  •  
    • 3158 mesaje
    29 Aug 2007, 22:02
    0 0
    eu sunt studenta si am varice,deci nu e o afectiune corelata cu varsta,cum credeam eu...
    Si eu am inteles ca numai prin operatie se rezolva problema,Lioton am incercat si eu si e degeaba...