ciclu dereglat sau sarcina?
-
29 Aug 2007, 12:300 0buna...
mai relatez o data subiectul poate acum va fi cineva care ma va lamuri macar putin....
am si eu o mare nelamurire...daca puteti cumva sa ma ajutati...
treaba sta cam asa: de 1 luna jumatate sunt in italia. eu iau in mod regulat anticonceptionale, de obicei luni sau cel tarziu marti imi venea ciclulu, asta conform celor 7 zile de pauza. problema mea e ca prima data de cand am venit de cand sunt in it mi-a venit tocmai miercuri dimineata si pana pe luni-marti a tinut-o tot asa( desi de luni incepusem noua folie). acum a doua oara mi-a venit joi seara dar extraordinar de putin, asa cum e ultiam scurgere la sfarsit...pana sambata nu mai era nici urma. mi-am facut un test miercuri(adik inainte de joia cand mi-au venit problemele) si a iesit negativ, dar nu stiu ce sa mai cred. am mai avut o experienta neplacuta in care in prima luna mi-a venit ciclu, a doua putin si m-am trezit insarcinata( pe atunci nu luam anticonceptionale). dar ma gandesc ca daca testul a iesit negativ...sa precizez ca am simtomele inainte de ciclu, intarirea sanilor, cateva cosuri....voi ce parere aveti? ar trebui sa ma alarmez sau totul tine de schimbarea climei? -
29 Aug 2007, 13:27eu zic ca nu ai motive sa te ingrijorezi ....daca ai luat antibebele corect
poate sa fie o dereglare de la anticonceptionale ..poate fi si din cauza ca ai scimbat mediul(eu asa patesc)
mergi in continuare cu anticonceptionalele -
30 Aug 2007, 00:09cred ca trebuie sa repeti testul pt. ca simptomele tale pot fi si de sarcina ,perioada de la conceptie si pina la test poate varia de la 1 saptamina la 20 de zile depinde de test