DACA???

•  
    • 297 mesaje
    29 Aug 2007, 12:03
    0 0
    Daca ai ramas gravida sini ti se pot mari sau umfla doar fara fara ca ei sa te doara sau sa se intareasca???
  •  
    • 698 mesaje
    29 Aug 2007, 12:33
    0 0
    grea intrebare...eu cand am ramas ma dureau sanii de nu puteam nici macar o bluza prea stramta sa suport , ca sa nu mai zic de dormitul pe burta...la mine era ca atunci cand iti vine ciclu dar mult mai intens...
  •  
    • 844 mesaje
    29 Aug 2007, 13:21
    0 0
    yoyomi credeam ca pana acuma stii tot despre sarcina ...in arhiva apar 4 pagini cu subiecte despre sarcina..anticonceptionale..postinor..lichid seminal si alte alea numai pe nick-ul tau

pune mana si cumpara un test de sarcina si foloseste o metoda contraceptiva buna si nu mai deschide topicuri degeaba!
  •  
    • 967 mesaje
    29 Aug 2007, 16:12
    0 0
    VREAU SA PUN SI EU O INTREBARE LA "daca". Daca ramai insarcinata(asa as vrea eu) ,pana la cite luni de sarcina ai voie sau nu sa iti faci tratamente,lucrari la dentist? Eu am probleme cu dantura si stiu ca sarcina mananca si ea calciu si sa nu stau stirba pe urma.
  •  
    • 165 mesaje
    29 Aug 2007, 16:39
    0 0
    Poti fara anestezie pana aproape sa nasti cam pe la 8 luni.
    Iar problema cu sanii a poti sa ai sanii umflati ,modificati fata de perioada anterioara si sa nu te doara dar poate fi si din alta cauza decat a sarcinei.Mult succes fetele.
  •  
    • 142 mesaje
    30 Aug 2007, 00:01
    0 0
    tratamente medicamentoase nu ai voie sa faci inca din prima luna de sarcina fara prepscriptie medicala (si pt.cele banale)iar cu privire la dentitie eu am plombat o serie de masele pe timpul sarcini pina in luna a 9 pt.ca aveam carenta de calci si au inceput sa ma doara dar am anuntat medicul ca sunt insarcinata si a folosit anestezia locala ori fara anestezie oricum durerea era suportabila pe linga ce induram eu