menstruatia a doua oara luna asta

•  
    • 813 mesaje
    28 Aug 2007, 22:09
    1 1
    Buna!

ma confrunt cu o problema: pe data de 8 mi-a venit menstruatia (era data la care se intampla asta lunar)...dupa asta(in a 3-a zi)am avut contact sexual neprotejat cu partenerul, insa fara sa "termine" inauntru.

toate bune si frumoase pana pe 26, cand, fiind plecata in concediu m-am trezit cu o noua menstra. chiar e ciudat...sa pun totul pe seama schimbarii climatului? (am fost intr-o zona de munte si am stat cam mult in apa)

mi-e teama sa nu fi scapat ceva in timpul actului sexual de atunci si sa nu ma trezesc gravida

voi ce parere aveti?
    sa mai astept menstruatia pe 8 sau pe 26?
  •  
    • 44 mesaje
    28 Aug 2007, 23:21
    0 0
    ai luat pilula de a doua zi? ca sa fii sigura iti faci un test de la farmacie sau poti merge la un doctor ginecolog, ca sa scapi de griji. Poate fi si o raceala, dar e mai sigur dc iti faci testul sau mergi a medic.
    sanatate
    pupici
  •  
    • 813 mesaje
    28 Aug 2007, 23:43
    0 0
    nu folosesc postinor...
    sunt dezorientata pt ca testul ala are rezultate optime daca este facut dupa ce-ti intarzie menstruatia...si mie-mi veni de doua ori in aceeasi luna
    mai fac si haz de necaz...
    si eu ma gandesc ca poate fi vb de o raceala, dar asta inseamna ca mi s-a dereglat menstruatia?
  •  
    • 9835 mesaje
    29 Aug 2007, 00:49
    0 0
    lolisor, si eu sunt in aceeasi situatie (ultima data imi venise pe 7 august).

n-am schimbat altitudinea si nici insarcinata n-am cum sa fiu... in schimb, in ultimele zile am avut foarte mult de lucru si m-am cam stresat...

mi s-a mai intamplat asta in trecut (rar, dar s-a intamplat) si stiu ca urmatoarea menstra va veni in mod normal, adica peste 28 de zile.

a, da: schimbarea de mediu poate produce declansarea menstruatiei. la fel si statul in apa prea rece sau prea calda (eu am patit-o cand ma balaceam intr-un bazin cu apa calda, la herculane )
  •  
    • 142 mesaje
    29 Aug 2007, 01:35
    0 0
    aceasta manifestare poarta numele de menoragie,poate fi vorba de o raceala s-au de o dereglare a ciclului menstrual ,greu de crezut ca poate fi vorba de o sarcina daca ciclu a fost in cantitatii normale si cu durata mai mare de timp(3-5 zile)Cred ca cel mai bine discuti cu un medic pt.ca poate fi BIP(boala inflamatorie pelvina) Multa sanatate
  •  
    • 208 mesaje
    29 Aug 2007, 09:01
    0 0
    Multa sanatate...si cred ca ar fi mai bine sa mergi la medic.Daca ai racit si nu tratezi...nu duce la nimic bun pt tine. Mai bine faci u control pt tie si sanatatea ta.Toate cele bune si sa auzim de bine!!
  •  
    • 208 mesaje
    29 Aug 2007, 09:05
    0 0
    Scuze...se vede ca imi este foame,asa-i? Am mancat cateva litere..din cauza grabei.Sanatate!
  •  
    • 813 mesaje
    29 Aug 2007, 09:58
    0 0
    'neatza, gagici!

donna... no comment. mercic pt raspuns

sinb sper sa nu fie problema despre care spui tu

miauu, las' ca nu se pune ca ai mancat litere

am sa-mi fac o programare la ginecolog. numai antibiotic sa nu-mi dea ca am probleme cu candidoza din cauza lui.
    nu-s straina de doctori...ultimul control la gineco l-am facut prin mai din cauza candidei...IAR MA CHEAMA? uf si are niste tarife de ma ia cu gadilaturi

pup, fetelor!
  •  
    • 142 mesaje
    30 Aug 2007, 14:31
    0 0
    eu am avut bip(boala inf. pelvina ) nu este atit de tragic si am tratato pe cale vaginala cu ovule prescrise de medic ,pe baza de neomicina( a fost o inflamatie a trompei uterine dr. cu dereglari de ciclu menstrual si dureri ca de apendicita daca sti cum sunt ? sper sa nu fie nimic sa fii sanatoasa dar mai bine dute la medic sa afli asta .
  •  
    • 3 mesaje
    30 Aug 2007, 16:13
    0 0
    hmm.. si eu cam aceasi problema .. ultima data mi-a venit pe 11, acum(si cand spun acum inseamna azi)m-am procopsit iarasi cu el .. numai ca eu speram la un bebe .. ufff .. la control direct ...
  •  
    • 9 mesaje
    30 Aug 2007, 22:01
    0 0
    Si mie mi se mai inatmpla sa imi vina mesntruatia 2X intr-o luna. Am fost la ginecolog, mi-a recomandat anticonceptionale si mi-a zis ca a fost doar o "dereglare hormonala". Anticonceptionale NU vreau sa iau inca, aud tot felul de pro si contra, nici ginecologul nu ma lamurit in totalitate.
  •  
    • 142 mesaje
    30 Aug 2007, 22:29
    0 0
    si eu am o parere proasta despre el se aude prin tirg ca sunt cancerigene
  •  
    • 3297 mesaje
    3 Sep 2007, 00:20
    0 0
    lolisor, ai fost la control? ce ti-a zis...? ufff, asta am patit-o si eu acum. si nu am schimbat altitudinea, nu am stat in apa, nu am fost stresata... dar am avut un contact sexual neprotejat, dar a doua zi am luat postinor...
  •  
    • 813 mesaje
    3 Sep 2007, 12:46
    0 0
    nu am ajuns la medic bag ca migul de o saptamana si ceva de la 9 la 19 la servici. nu am timp de programari, de vizite, de respiro oooof!
    mi-e o teama de-mi vine sa mor.
    nu ma tem de o raceala...ca aia se trateaza si gata. mi-e teama sa nu fi ramas (desi am facut sex neprotejat la putin timp dupa menstra...)

uf!
  •  
    • 3297 mesaje
    3 Sep 2007, 13:47
    0 0
    www.anticonceptionale.ro pe forumul lor am gasit multe raspunsuri! nu cred ca ai ramas, este un efect advers al pastilei de a doua zi(daca ai luat postinor2). am citit si prospectul azi, si era scris acest efect! (trecut la "Alte efecte").
  •  
    • 813 mesaje
    3 Sep 2007, 14:19
    0 0
    pai nu am luat pastila ... nu am luat postinor ca nu folosesc
  •  
    • 3297 mesaje
    3 Sep 2007, 14:48
    0 1
    sorry, eu asa am inteles... scuze...