menstruatia a doua oara luna asta
-
1 1Buna!
ma confrunt cu o problema: pe data de 8 mi-a venit menstruatia (era data la care se intampla asta lunar)...dupa asta(in a 3-a zi)am avut contact sexual neprotejat cu partenerul, insa fara sa "termine" inauntru.
toate bune si frumoase pana pe 26, cand, fiind plecata in concediu m-am trezit cu o noua menstra. chiar e ciudat...sa pun totul pe seama schimbarii climatului? (am fost intr-o zona de munte si am stat cam mult in apa)
mi-e teama sa nu fi scapat ceva in timpul actului sexual de atunci si sa nu ma trezesc gravida
voi ce parere aveti?
sa mai astept menstruatia pe 8 sau pe 26?
-
lolisor, si eu sunt in aceeasi situatie (ultima data imi venise pe 7 august).
n-am schimbat altitudinea
si nici insarcinata n-am cum sa fiu... in schimb, in ultimele zile am avut foarte mult de lucru si m-am cam stresat...
mi s-a mai intamplat asta in trecut (rar, dar s-a intamplat) si stiu ca urmatoarea menstra va veni in mod normal, adica peste 28 de zile.
a, da: schimbarea de mediu poate produce declansarea menstruatiei. la fel si statul in apa prea rece sau prea calda (eu am patit-o cand ma balaceam intr-un bazin cu apa calda, la herculane
) -
aceasta manifestare poarta numele de menoragie,poate fi vorba de o raceala s-au de o dereglare a ciclului menstrual ,greu de crezut ca poate fi vorba de o sarcina daca ciclu a fost in cantitatii normale si cu durata mai mare de timp(3-5 zile)Cred ca cel mai bine discuti cu un medic pt.ca poate fi BIP(boala inflamatorie pelvina) Multa sanatate
-
'neatza, gagici!

donna...
no comment. mercic pt raspuns 
sinb sper sa nu fie problema despre care spui tu
miauu, las' ca nu se pune ca ai mancat litere
am sa-mi fac o programare la ginecolog. numai antibiotic sa nu-mi dea ca am probleme cu candidoza din cauza lui.
nu-s straina de doctori...ultimul control la gineco l-am facut prin mai din cauza candidei...IAR MA CHEAMA?
uf si are niste tarife de ma ia cu gadilaturi 
pup, fetelor! -
eu am avut bip(boala inf. pelvina ) nu este atit de tragic si am tratato pe cale vaginala cu ovule prescrise de medic ,pe baza de neomicina( a fost o inflamatie a trompei uterine dr. cu dereglari de ciclu menstrual si dureri ca de apendicita daca sti cum sunt ? sper sa nu fie nimic sa fii sanatoasa dar mai bine dute la medic sa afli asta .
-
nu am ajuns la medic
bag ca migul de o saptamana si ceva de la 9 la 19 la servici. nu am timp de programari, de vizite, de respiro
oooof!
mi-e o teama de-mi vine sa mor.
nu ma tem de o raceala...ca aia se trateaza si gata. mi-e teama sa nu fi ramas (desi am facut sex neprotejat la putin timp dupa menstra...)
uf!