Cum e???

•  
    • 297 mesaje
    28 Aug 2007, 11:28
    0 0
    Lichidul ala care iese din penis la contact sexual, iese doar la sfarsit inainte sa isi dea drumul sau si in timpul contactului????
  •  
    • 121 mesaje
    28 Aug 2007, 11:34
    0 0
    si in timpul contactului
  •  
    • 297 mesaje
    28 Aug 2007, 14:33
    0 0
    poti ramane gravida cu acel lichid???
  •  
    • 2209 mesaje
    28 Aug 2007, 14:35
    0 0
    Da, poti! Ai mare, mare grija, nu e de joaca...
  •  
    • 44 mesaje
    28 Aug 2007, 14:56
    0 0
    nu cred ca este chiar atat de "periculos" lichidul acela, doar dc nu este vb de preejaculare. Pentru ca altfel cum s-ar explica metoda aceea cand barbatul iese exact inainte de ejaculare. Sunt foarte multi care o practica si din cate stiu eu sunt destul e putine femei care au ramas insarcinate, dar doar dc au fcaut ceva gresit. Nu zic ca nu ar trebui sa te protejezi, dar mai cauta pe google si aflii de acel lichid, daca nu te referi la preejaculare
  •  
    • 2894 mesaje
    28 Aug 2007, 15:13
    0 0
    buey yoyomi, pe bune ca esti de groaza. intotdeauna vii pe forum intrebandu-te daca esti gravida sau nu. mah, nu e mai simplu sa te protejezi decat sa stai cu morcovul in fund in fiecare luna? zau ca nu te mai inteleg.
  •  
    • 2209 mesaje
    28 Aug 2007, 15:20
    0 0
    Eu nu am deloc incredere in metoda asta cu "fereala". Am si eu prietene care o utilizau. Una din ele are acum o fetita de 5 ani
  •  
    • 2778 mesaje
    28 Aug 2007, 15:39
    0 0
    Bre nicotzi...metoda de care zici tu e cea mai putin sigura,mai exact 62-65%.Nu mai invata prostii adolescentii de pe forum ca mai citesc si altii si maine poimaine ne trezim sa se dubleaza nr de avorturi.De ce crezi ca inca sunt asa multe avorturi?
  •  
    • 6273 mesaje
    28 Aug 2007, 18:01
    0 0
    M-a luat durerea de cap.
  •  
    • 2778 mesaje
    28 Aug 2007, 18:58
    0 0
    Oh god
    M-a facut curioasa chintesenta si am dat search in mesajele lui yoyomi.Nu pot sa cred
    Initial am zis ca asta face parte din colectia :"Copii care au descoperit sexul".Dupa aia vad ca totusi fata are vreo 5 ani de cand cu framantari de genul.Nu pot sa cred ca exista asa ceva
    Crede-ma yoyomi ca pastila de a2a zi e mai nociva decat pilulele contraceptive zilnice,ca vad ca tot te chinui de o vreme.

Oricum...so funny
  •  
    • 44 mesaje
    28 Aug 2007, 23:27
    0 0
    mai rebelles eu nu am zis ca e sigura sau ca nu e periculos, dar asta nu inseamna ca si gata ramane gravida dc foloseste aceasta metoda.Eu stiam, de fapt stiu ca acel lichid de care vorbea yoyomi, nu este periculos dc nu e vb de preejaculare. Si dc citesti mai bine la mesajul anterior o sa vezi ca am zis ca anticonceptionalele si prezevativele sunt mult mai sigure decat metoda asta.
    Asa ca stai linistita ca nu din cauza mea o sa fie mai multe avorturi, crede-ma.
  •  
    • 142 mesaje
    29 Aug 2007, 02:19
    0 0
    trecin-d peste rautatile celor de pe fourum eu voi incerca sa nu fi-u critica .licidul din penis se scurge si inainte si in timpul si dupa actul sexual daca el se abtine.Cu toate ca acum it-i dau tie sfaturi am ramas si eu insarcinata asa pt. ca in acel lichid se afla un numar foarte mare de spermatozoizi (probabil ca in timpul actului mai putini) din acest numar unu singur e suficient sa patrunda in uter ca sarcin e la prezenta Mai sigur e sa calculezi cele 28 de zile de menstra decit sa te bazezi ca te feresti si nu se intimpla nimic.Daca tu esti la ovulatie poti sa te pazesti si sa te para pazesti ca ramii Eu asa am ramas si cind am povestit doctoritei a ris de mine .de ce crezi pt.ca tot lichidul seminal contine spermatozoizi