aloe vera
-
0 0buna evelor
normal ca ati auzit de diverse produse pe baza de aloe vera,dar ce-am auzit azi de la un individ care s-a ratacit pe la locul meu de munca..?!?...ca cica exista picaturi pentru ochi care ar trata miopia...si ca scapi de ochelari,bla,bla...ca tratamentul e cam un an...si ca se poate face la orice varsta...
eu nu cred asa ceva.voi ce ziceti? ce stiti?
ps.de tot felul de boli am auzit tratamente cu medicamente,alifii etc pe baza de aloe vera,dar pt miopie pana azi nu -
cristiana, tratamentul cu gel de aloe vera tinteste in special acumularile de toxine si se bazeaza pe efectul aloei de a subtia fluidele stagnante si ingrosate care retin toxinele si a favoriza eliminarea acestora. (efect detoxifiant/depurativ)
asta face ca aloe sa trateze constipatia, obezitatea, dar si ulcerul, indigestiile, arsurile cutanate etc. datorita faptului ca eliminarea toxinelor favorizeaza functionarea sistemului imunitar, se obtin rezultate si in aceasta privinta.
pentru mai multe amanunte, da un search cu google...
in ceea ce ma priveste, am incercat un tratament cu aloe, dar efectul purgativ a fost atat de puternic, incat m-am decis sa renunt, si sa dau bidonasul cu gel mamei mele, care sufera de constipatie cronica. ea a obtinut rezultate, dar nu au fost de durata (efecte mult mai bune a obtinut prin cura cu polen).