Mai tine cineva regim de slabire?

•  
    • 9 mesaje
    13 Ian 2004, 14:45
    0 0
    Dragi Eve,
    de ieri am inceput lupta cu kg.Sunt in a doua zi, dar pentru ca imi functioneaza bine autosugestia ma simt mai "usoara". Daca mai tine cineva regim va astept sa ne inscriem evolutia.
    Pe curand!
  •  
    • 865 mesaje
    15 Ian 2004, 10:23
    0 0
    Ce dieta tii? As avea nevoie si eu de ceva recomandari, mai ales ca dupa sarbatori am observat ca nu ma mai incap blugii! Faci si gimnastica, iei pastile sau ceaiuri si daca da, de care?
    Astept cu nerabdare un raspuns de la tine!
  •  
    • 296 mesaje
    15 Ian 2004, 11:03
    0 0
    ha, ha,
    credeam ca numai pe mine nu ma mai incap blugii, nici nu indraznesc sa ma urc pe cantar;
    de luni (15.01.2004) nu mai mananc toata ziua - buna ziua, mananc o masa pe zi si asta la 18.00, ptr. ca atunci ajung acasa; de fapt, mi-era sau nu foame, eu rontaiam ceva; toata ziua sunt la birou si aici nu mananca nimeni ca sa ma intarate; si daca mi-i se face foame, mananc un mar, doua;
    culmea e ca, chiar mi-e bine, ma simt usoara si nu ma mai ia somnul in jurul pranzului (asa cum mi-i se intampla de regula), sunt vioaie toata ziua;
    bine, nici seara nu ma indop ca nebuna, mananc un singur fel de mancare (gatita de mine, cu putin ulei, dar cu multe legume), nu mai mult de trei felii de paine (mai uscate); nici nu ma cantaresc pana nu vad ca a disparut colacelul din jurul taliei;
    mai greu o sa fie in week-end, dar ma tin tare, altfel ajung cat casa; am observat ca din ce trec anii, din aia slabesc mai greu;
    bafta
  •  
    • 28 mesaje
    16 Ian 2004, 22:14
    0 0
    Nici eu nu stiu ce sa fac ,dupa sarbatori am cam facut burta ,gimnastica nu ma ajutat. Ce ceaiuri exista pentru slabit ?
  •  
    • 9 mesaje
    19 Ian 2004, 09:24
    0 0
    Dragele mele,
    dupa cum va spuneam am inceput lupta acum o saptamana. Rezultatul: am invins 2,5kg. Nu este mult, dar este un inceput. In timpul saptamanii am mancat numai dietetic (branza de vaci, iaurt dietetic, mancare de fasole verde,fructe-dar putine). Mi-am calculat in jur de 7-800 cal/zi si ma simt super. In weekend am mai gresit dar acum ma intorc pe vechiul regim. Beau 1 1/2 l ceai verde si cam tot atata apa plata. O sa va mai scriu!
  •  
    • 865 mesaje
    20 Ian 2004, 10:53
    0 0
    Eu stiu ca pentru slabit sunt bune urmatoarele ceaiuri: frasin, cozi de cirese, matase de porumb, ceai verde,soc.
  •  
    • 49 mesaje
    20 Ian 2004, 14:57
    0 0
    si eu tin regim ,de fapt incerc sa urmez pasii dietei montignac?(sper ca am scris bine),ieri a fost prima zii. sper sa si avem rezultate. mai fac si bicicleta zilnic,in plus mi-am propus sa merg la innot de saptamana viitoare.
  •  
    • 174 mesaje
    21 Ian 2004, 11:20
    1 0
    Si eu tin cura de slabire de sapt trecuta.Am intrat deja in a doua saptamana.Ce fac sa slabesc?
    Nu mai mananc dupa ora 17 si tin si cura cu tinctura de fructe de soc si beau si seara inainte de culcare o cana de ceai de maghiran.
    Nu m-am cantarit inca...pt ca ma deprima sa ma tot cantaresc..dar sunt mai trasa la fata si pantalonii sunt putin mai largi.
  •  
    • 174 mesaje
    21 Ian 2004, 11:24
    0 0
    Sa va dau si cateva detalii despre cura cu tinctura de soc...care mie mi se pare cel mai extraordinar remediu naturist pt slabit.
    De cumparat,am cumparat-o de la Plafar si am dat 160 mii pe o sticluta de 200ml.
    Este remediul care conduce detasat in topul produselor de slabit de la noi. Care este secretul sau? In primul rand, este un laxativ puternic si bland, care poate fi luat pe termen lung, fara a da dependeta si fara a produce iritatii sau alte efecte adverse. Apoi, fructele de soc contin substante care pe termen lung inhiba apetitul alimentar, au efecte de eliminare a apei din corp atat prin diureza, cat si prin transpiratie, fiind un remediu de slabit complex. Practic, insumeaza calitatile unei intregi game de remedii pentru scaderea in greutate. Iar pentru a intregi caracterizarea sa, ar trebui sa mai adaugam ca are efecte intineritoare si vindecatoare exceptionale asupra pielii, ca tratamentul cu aceasta tinctura confera o stare de dinamism si usurinta, atat la nivel psihic, cat si mental.
    Pentru obtinerea de rezultate ceva mai rapide, se face o cura cu tinctura de soc astfel: in prima zi se ia 1 lingurita, la ora 18; in a doua zi se iau 2 lingurite la aceeasi ora s.a.m.d., pana in ziua a saptea, cand se ajunge la 7 lingurite luate odata. Se mentine aceasta doza vreme de 30 de zile. Dozele progresive se iau pentru a nu crea un soc tranzitului intestinal, care va fi foarte mult accelerat, la fel ca si diureza si procesele de eliminare pe ansamblu. Daca, pe masura ce doza creste, apare diareea puternica, se revine la cantitatea de plecare, iar daca diareea persista, atunci se intrerupe tratamentul
    Mai vreau sa mentionez...ca desi are efect laxativ...nu ma doare burta ca de la orice alt medicament sau laxativ pe care l-am luat pana acum.Si psihic ma simt f bine.chiar sunt uimita de cata energie am...fapt care nu mi s-a mai intamplat tinand cura de slabire.
  •  
    • 49 mesaje
    22 Ian 2004, 11:30
    0 0
    Am inceput ieri un regim de 5 zile ,si deja azi am un kg in minus. prima zii cred ca este si cea mai grea ,dar am rezistat eroic. Succes in lupta cu KG.

ALINA
  •  
    • 1 mesaje
    22 Ian 2004, 13:35
    0 0
    Eu sunt din Bucuresti si ma ocup cu vanzarea unor produse naturiste - Herbalife- cu rezultate REALE in multe afectiuni, dar MAI ALES in probleme de nutritie si de slabit.{enter}Am putut observa aceste rezultate de cand ma ocup de Herbalife.{enter}Daca doriti, luati legatura cu mine la tel:021-6340728 / 0723057440 sau popa_dana_maria@yahoo.com; amanunte puteti afla si de pe site-ul meu: www.slabesti.go.ro{enter}Eu cred ca merita sa faceti o incercare, mai ales ca firma va ofera o consultatie gratuita, cu adevarati profesionisti in domeniu.{enter}Numai bine! {enter}Multa sanatate sa ne dea Dumnezeu!
  •  
    • 1 mesaje
    22 Ian 2004, 15:08
    0 0
    Fetelor,eu am o intrebare.Spuneti-mi,va rog,daca a-ti auzit ceva referitor la Yoga Lunch,produsul pt. slabit.Daca stiti ceva,va rog,scrieti-mi pe mail:sinzy_mm@yahoo.com
    Merci mult de tot.Va pup
  •  
    • 5 mesaje
    22 Ian 2004, 16:08
    0 0
    Eu am descoperit ca, pana la urma, tot un regim pe teremn lung este mai bun pentru organism. De aprox.8 luni de zile, nu am mai pus pe limba paine, decat rar, si atunci graham, dulciuri, grasimi, mancaruri gatite, si am incercat sa beau multe lichide. Din pacate, nu am reusit sa fac prea multa miscare. Rezultatele se vad. Nu mai patesc ca inainte, sa ma trezesc dimineata, dupa cateva mese copioase, ca abia ma mai incap pantalonii, si nici nu mai am complexe. Am ajuns la 58 kg, din 65., la 1,71inaltime.
    Ceaiul verde nu prea a dat la mine rezultate, cu exceptia celui antiadipos, Saniye, in schimb as spune ca ceaiul pt slabit Naturavit este destul de bun- cam 3 cani/zi.
    Bafta si nu dezarmati in fata tentatiilor culinare!!!!