Medcenter !!!

•  
    • 381 mesaje
    26 Aug 2007, 13:47
    0 0
    Buna! Ce pareri sau experientze aveti la laboratoarele Medcenter?? Sunt un lant in toata tara. Incredere, aveti??

Eu mi-am facut acolo niste analize de sange, asa de rapid au lucrat doamnele alea incat nici nu am putut sa le urmaresc; bine, era si multa lume.
    Mi-a sadit o indoiala in suflet: asa repede lucra ca nici nu am putut sa ma dezmeticesc si sa vad ac, seringa sa vad daca totul era steril. Acuma sper sa fi fost asa!
    Sa nu se joace cu sanatatea oamenilor.
    Sper ca-s serioshi si lucreaza cu ace sterile, ca nici nu am reusit sa vad de unde ce si cum scotea asistenta.
    -ce parere aveti?

Eu nu mi-am facut analize de multzi ani, si sper k nu mai e ca pe vremea odiosului cand cu acelasi ac scoteau sange la toata lumea. Bleahhh
  •  
    • 2439 mesaje
    26 Aug 2007, 18:18
    0 0
  •  
    • 238 mesaje
    26 Aug 2007, 22:19
    0 0
    Buna! Eu am medicul de familie la Medcenter Berceni si-mi fac analizele de doua ori pe an la ei.
    Din punctul meu de vedere sunt foarte profesionisti si nu ar trebui sa-ti faci griji.
    Acele si instrumentele cu care lucreaza sunt sterile sau de unica folosinta. Dupa revolutie, datorita diverselor boli care se pot contacta prin sange (Sida, Hepatita B), acele pe care le folosesc la recoltarea analizelor sunt de unica folosinta.
    Nu-ti face griji degeaba.
    Multa sanatate!