ptr slabit

•  
    • 60 mesaje
    13 Ian 2004, 15:38
    0 0
    Buna,
    Nu am incercar Xenical, dar ma "lupt" cu Slemol...oricum apropo de pastile la mine nu prea se vede nimic ,iau de 7 zile, mai astept si mai rabd.
    Oricum pana nu tinem dieta si facem un pic sport nu cred ca fac minuni pastilele, dar stii cum este, incercam si noi:
    Succes si mai vorbim...
    Poate daca ne-ar indruma un doctor nutritionist...Costa si cam mult Xenical, mai pui un pic si-ti cumperi o bicicleta de camera si cred ca vei avea mai multe rezultate.
    Numai bine
  •  
    • 2234 mesaje
    13 Ian 2004, 16:08
    0 0
    danube sa ne scrii si noua efectele slemolului. cat manaci tu de obicei? in afara de a slabi, ceea ce spui tu ca nu ai obtinut, mai observi si alte efecte?
  •  
    • 105 mesaje
    14 Ian 2004, 11:18
    0 0
    Buna fetelor! Si eu am inceput sa iau de azi Slemol.Chiar sunt curioasa daca o sa aiba efecte.Eu l-am luat pentru ca am inteles ca taie pofta de mancare.Problema mea ca mananc exagerat de mult.Daca nu e bun o sa incep sa iau Herbalife.Sunt mai scumpe dar am inteles ca sunt foarte bune.Chiar a incercat cineva tratamentul de la Herbalife?
    Va pup!
  •  
    • 2234 mesaje
    14 Ian 2004, 20:20
    0 0
    eu am auzit ca sunt pe aceiasi baza ca multe alte pastile, adica diuretice, laxative, etc...doar ca mai scumpe. pe mine slemol ma interesa pentru intretinere si asociere cu gimnastica. dar pana nu ma documentez asupra afectelor si a compozitiei nu ma apuc sa le iau. oricum daca esti draguta sa imi spui si mie cum merge.
  •  
    • 105 mesaje
    15 Ian 2004, 11:29
    0 0
    Pentru mine azi e a doua zi de cand iau slemol asa ca nu pot sa ma pronunt inca.O sa mai astept cateva zile si o sa va anunt .Oricum pot sa spun ca in zilele astea nu am mai avut asa pofta de mancare.Exact ce ma interesa.Eu mancam exagerat de mult si pentru asta am inceput sa iau slemol.
  •  
    • 60 mesaje
    15 Ian 2004, 12:12
    0 0
    Azi este a 10-a zi de cand iau Slemol, ei scriu pe prospect ca deja dupa 10 zile se vad efectele, nu am slabit decat 1 kg, dar nu mai mai simt balonata si parca nici asa "bombata".
    Oricum pentru mine un lucru este clar: daca ai cateva kg in plus poti sa tii o dieta si sa faci un pic sport si cu rabdare se duc, dar daca sunt mai multe (spun asta pentru ca am o prietena, careare 80/1.60 si care spune ca nici nu mananca asa mult) este necesar sa consulti un nutritionist.
    La urma urmei platim asigurari medicale si medicul de familie va poate da trimitere pentru nutritionist;
    Mai este vorba si de glande, si de nasteri, si de mostenirea genetica...asa ca ce sa spun...eu oricum nu vreau sa am 90-60-90, vreau doar sa ma simt mai bine in pielea mea
    Cu privire la efecte, nu am obs. nici un efect secundar (gen voma, dureri cap, dureri stomac), oricum am sa va mai spun pe parcurs cum sta treaba.
    Mult succes