lentilele de contact, pro sau contra?
-
0 0Buna fetelor, ce parere aveti de lentilele de contact ( de vedere). Ce lentile folositi? Eu folosesc Bausch&Lomb dar as vrea sa mai aud si alte pareri. Ati avut probleme oftalmologice din cauza lor?
-
Eu am auzit de un caz in care un tip nu a spalat si suportul in care tinea lentilele cu sol aceea speciala, astfel ca s-au infectat si a ajuns sa orbeasca la un ochi. Si asta pentru ca nu ti se spune exact ce si cum. Cazul a fost pe la televizor si cred ca era pe un post strain. Asa ca eu am hotarat sa raman cu bicicleta pe nas.
-
si eu am lentile de contact marca bauch&lomb...le am din februarie....am avut mai multe perechi......dar in iulie am avut cateva probleme cu ochii....aveam senzatia de nisip in ochi si aveam impresia ca mi-a aparut ceva pe pleoapa inferioara.....am renuntat la ele....si acum port cu mandrie ochelarii....inca ma tratez cu solutii oftalmice...sigur e de la lentile si am avut grija de ele si le-am schimbat si la timp...si cu toate astea sigur o sa imi mai cumpar cateva perechi pt ca ma simt minunat cu ele si sper ca nu o sa mai am probleme ....
-
Buna fetelor..
Mi-am luat si eu lentile Sauflon 55 UV cu 30 de purtari.Nu le-am purtat decat o sg data si asta pt k le port ocazional, ochelarii sunt baza.Sper sa ma obisnuiesc cu ele pt k mi le pun ff greu
.Si am o intrebare..Daca le tin acolo in suport, in acea substanta mai multe zile,chiar saptamani, are ceva?Trebuie sa le schimb substanta cu toate k nu le-am purtat intre timp?
-
un amic de-al nostru are o miopie destul de mare (-5) si poarta niste lentile de contact pe care le scoate doar o zi pe luna, cand trebuie sa le tina intr-o solutie.
este foarte multumit si se simte foarte confortabil cu ele, ne-a spus ca poate face baie sau inota etc fara probleme. un alt aspect este acela ca are un job care ii solicita vederea (lucraeza mult pe computer) - si in aceasta privinta este foarte multumit.
nu stiu cum se numesc, nu stiu unde se gasesc, stiu doar ca el si le cumpara din Bulgaria (trebuie inlocuite la anumite intervale de timp), la un pret mai bun decat in alte tari. -
Port lentile de contact de 12 ani. Am avut de tot felul B&L, Ciba, Johnson ...
Probleme nu am avut decat cand am fost neglijenta si am dat cu mainile murdare la ochi (conjunctivita, keratita). Apropo de postarea in care se zicea ca nu-s cine ar fi orbit din cauza lentilelor de contact: E o stupizenie imensa! Individul ala a facut sigur keratita si a stat asa cu dureri (keratita doare!), vedere diminuata substantial (chiar cu ochelari) plus roseata a ochiului care la un moment dat devine sangerie! Netratata duce la perforarea corneei si pierderea vederii, insa, cine naiba sta cu toate simptomele astea si nu merge la doctor? Eu presupun ca voi cele ce vreti sa purtati lentile de contact nu sunteti nicicum ca individul din reportajul invocat.