DUPHASTON pt candida?
-
0 0A luat cineva duphaston si pt ce afectiune?Eu am candida si tot incerc sa scap de ea.De data asta medicul mi-a prescris duphaston-comprimate si clotrimazol-ovule.Dar am citit prospectul(de la duphaston) si nu scrie ca e pt candida.Acum sint in ceata; nu stiu ce sa fac.Poate ma ajutati cu o explicatie.Multumesc.
-
du-te la alt medic, vezi ce-ti da; mi-a facut si mie probleme dar am invatat s-o tin sub control; orice am facut, a recidivat, mi-am cumparat Clotrimazol unguent si ma dau cam o data pe saptamana; folosesc tampoane zilnice si chilotei de bumbac; daca imi pun tanga de dantela si nu-mi pun tampon, gata s-a terminat, incepe disconfortul, jena, nici nu stiu cum s-o denumesc;
spalaturi cu ceai Coada Soricelului stiu ca a dat rezultate; -
Nu stiu mai nimic despre acest medicament desi trebuie sa incep sa-l iau si eu...dar pentru un chist la ovar , unul ceva mai marisor. As vrea sa stiu daca a mai luat cineva acest medicament pentru aceasta problema..si ce rezultate a obtinut( sper ca numai rezultate bune.
Va pup si multa sanatate...astept raspunsuri...
PA PA !!! -
Si eu am candida . Pentru inceput mi-am facut analizele la Contacuzino de secretie dupa care tot ei mi-au facut o antifungica care sa arate la ce este sensibila aceasta ciuperca. de exemplu la mine nu este sensibila la Clotrimazol. Decat sa faci tratamente prelungite cu substante la care ciuperca nu este sensibila mai bine faci ca mine.
-
Pt scarba asta de candida care se ia foarte repede si se face si de la antibiotice se iau pastilute nistatin 3 pe zi, se unge "locul vatamat" cu clotrimazol unguent, 5 zile.Daca te tin nervii spalaturi vaginale cu septovag. Igiena intima trebuie sa fie foarte stricta, zilele astea daca folosesti sapun intim renunta la el, mai bine foloseste septovag.Bafta multa!
-
Va multumesc pentru raspunsuri..Am sa incep acest tratament din a 16 a zi de ciclu timp de 10 zile si sper sa ma vindec fara operatie.. Daca mai stie cineva ceva despre acest medicament rog sa lase o impresie...Asa ca in timpul acestui tratament se poate ramane insarcinata ma repede, nu? Deci trebuie mare atentie, cel putin asa am inteles eu...
SANATATE EVELE MELE DRAGI!!!