DUPHASTON pt candida?

•  
    • 4 mesaje
    12 Ian 2004, 13:59
    0 0
    A luat cineva duphaston si pt ce afectiune?Eu am candida si tot incerc sa scap de ea.De data asta medicul mi-a prescris duphaston-comprimate si clotrimazol-ovule.Dar am citit prospectul(de la duphaston) si nu scrie ca e pt candida.Acum sint in ceata; nu stiu ce sa fac.Poate ma ajutati cu o explicatie.Multumesc.
  •  
    • 11438 mesaje
    12 Ian 2004, 14:08
    0 0
    Duphaston pt. candida????Asta chiar ca n-am mai auzit-o...astea-s un fel de progestative care se dau la tulburari homonale(din cate stiu eu)....
  •  
    • 2 mesaje
    13 Ian 2004, 09:16
    0 0
    Eu am primit Duphaston,dar pentru ca am probleme cu anticorpii antifosfolipidici,nu cred ca are legatura cu candida.
  •  
    • 2234 mesaje
    13 Ian 2004, 09:47
    0 0
    poate medicul a considerat ca ai nevoie de acel medicament. inainte sa asculti sfaturi la gura sobei pe eva mai bine da fuguta inapoi la medic daca ai nelamuriri si intreaba de ce ti-a dat acest medicament.
  •  
    • 296 mesaje
    15 Ian 2004, 11:42
    1 0
    du-te la alt medic, vezi ce-ti da; mi-a facut si mie probleme dar am invatat s-o tin sub control; orice am facut, a recidivat, mi-am cumparat Clotrimazol unguent si ma dau cam o data pe saptamana; folosesc tampoane zilnice si chilotei de bumbac; daca imi pun tanga de dantela si nu-mi pun tampon, gata s-a terminat, incepe disconfortul, jena, nici nu stiu cum s-o denumesc;
    spalaturi cu ceai Coada Soricelului stiu ca a dat rezultate;
  •  
    • 17 mesaje
    28 Mar 2004, 23:28
    0 0
    Nu stiu mai nimic despre acest medicament desi trebuie sa incep sa-l iau si eu...dar pentru un chist la ovar , unul ceva mai marisor. As vrea sa stiu daca a mai luat cineva acest medicament pentru aceasta problema..si ce rezultate a obtinut( sper ca numai rezultate bune. Va pup si multa sanatate...astept raspunsuri...
    PA PA !!!
  •  
    • 41 mesaje
    29 Mar 2004, 09:04
    0 0
    Eu iau Duphaston, de 2 luni. Am probleme hormonale. Si iau din ziua 15-26, pentru ca daca as ramane insarcinata, nu as putea tine sarcina.Contine progesteron.Pana acum nu am rezultate.
  •  
    • 17 mesaje
    29 Mar 2004, 10:55
    0 0
    Merci pentru raspuns.. Dar acest medicament este si contraceptiv? Asta nu stiam...Totusi mai e cineva care-l ia pentru chist ovarian? Va pup!
  •  
    • 41 mesaje
    29 Mar 2004, 11:40
    0 0
    NU, Duphastonul nu este contraceptiv, din contra fixeaza sarcina.
  •  
    • 51 mesaje
    29 Mar 2004, 11:49
    0 0
    am luat acest medicament cand eram insarcinata pentru ca eram in iminenta de avort. am intrebat daca are efecte neg asupra copilului si mi s-a spus ca nu. am un baietel grozav datorita duphaston-ului.
  •  
    • 562 mesaje
    29 Mar 2004, 13:07
    0 0
    Aniuka incearca tinctura de marar. O prietena de-a mea s-a vindecat cu asa ceva.
    Sanatate!
  •  
    • 17 mesaje
    29 Mar 2004, 18:29
    0 0
    Am mai auzit eu ceva de tinctura de marar dar de unde sa iau reteta? O stie cineva? A mai aparut pe undeva? Multumesc frumos Evelor pentru raspuns. Si totusi de ce trebuie eu sa iau acest medicament pentru problema mea? VA PUP!!!!
  •  
    • 2 mesaje
    30 Mar 2004, 09:43
    0 0
    Si eu iau Duphaston, de o luna dar am avut in septembrie 2003 o operatie pentru ca am avut chisturi dermoide pe ovare si de atunci am menstruatia la 21 zile cu dureri groaznice de burta si de cap. Mi-a dat Duphaston pentru a regla acest lucru.
  •  
    • 75 mesaje
    30 Mar 2004, 09:54
    0 0
    Si eu am candida . Pentru inceput mi-am facut analizele la Contacuzino de secretie dupa care tot ei mi-au facut o antifungica care sa arate la ce este sensibila aceasta ciuperca. de exemplu la mine nu este sensibila la Clotrimazol. Decat sa faci tratamente prelungite cu substante la care ciuperca nu este sensibila mai bine faci ca mine.
  •  
    • 96 mesaje
    30 Mar 2004, 13:57
    0 0
    Si eu am luat duphaston in timpul sarcinii si m-a ajutat foarte mult..am o fetita dulce de tot..
    Insa eu l-am suportat foarte greu, imi dadea reactii foarte rele....palpitatii, senzatie de moleseala, parca eram drogata.
  •  
    • 85 mesaje
    30 Mar 2004, 13:58
    0 0
    Si eu iau Duphaston pentru reglarea menstruatiei, dar din experienta duphastonul reduce chisturile, chiar le face sa dispara. Eu pentru chisturi ovariene am luat si utrogestan.
  •  
    • 23 mesaje
    30 Mar 2004, 18:59
    0 0
    Pt scarba asta de candida care se ia foarte repede si se face si de la antibiotice se iau pastilute nistatin 3 pe zi, se unge "locul vatamat" cu clotrimazol unguent, 5 zile.Daca te tin nervii spalaturi vaginale cu septovag. Igiena intima trebuie sa fie foarte stricta, zilele astea daca folosesti sapun intim renunta la el, mai bine foloseste septovag.Bafta multa!
  •  
    • 23 mesaje
    30 Mar 2004, 19:02
    0 0
    Pt. chisturi nu stiu daca este bun, nu am auzit, dar ce stiu foarte sigur este ca se ia ca sa ramai gravida, daca exista probleme.
  •  
    • 17 mesaje
    30 Mar 2004, 22:31
    0 0
    Va multumesc pentru raspunsuri..Am sa incep acest tratament din a 16 a zi de ciclu timp de 10 zile si sper sa ma vindec fara operatie.. Daca mai stie cineva ceva despre acest medicament rog sa lase o impresie...Asa ca in timpul acestui tratament se poate ramane insarcinata ma repede, nu? Deci trebuie mare atentie, cel putin asa am inteles eu...
    SANATATE EVELE MELE DRAGI!!!
  •  
    • 16 mesaje
    26 Apr 2004, 22:59
    0 0
    Mai , si eu am luat Duphaston dar pentru displazie mamara, deci nici o leg. cu Candita.E o prostie!