dragoste

•  
    as_
    • 1 mesaje
    24 Aug 2007, 21:57
    0 0
    buna fetelor. as dori sa va intreb ceva.acum o saptamana am avut un mic incident,s-a rupt pezervativul...am plecat imediat la farmacie si am luat pilula de contraceptie de urgenta...acum ,dupa o saptamana,mi-a venit menstruatia.as vrea sa va intreb daca pot incepe sa iau anticonceptionale de acum sau mai trebuie sa astept o luna......menstruatia asta e normala..sau e de la pastila?
  •  
    • 172 mesaje
    24 Aug 2007, 22:14
    0 0
    hmmm..pai nu ai o menstr regulata?calculeaza timpul trecut de la ultima menstra si afli dc e timpul sa incepi in a lua anti.dar asta numai inainte de a consulta un dc ginecolog(dc nu ai deja reteta cu pastile)si atunci da poti incepe sa iei de azi din prima zi timp de 21 de zile cu 7 zile pauza.dc mai ai intrebari si te pot ajuta,nu ezita!!poop
  •  
    • 165 mesaje
    24 Aug 2007, 22:56
    0 0
    Mai bn consulti un medic ginecolog,te poate informa cel mai sigur atat in privinta menstrei cat si a anticonceptionalelor.
  •  
    • 25 mesaje
    25 Aug 2007, 00:07
    0 0
    Draga mea, si eu am patit exact la fel de doua ori, dar nu m-am invatat minte sa iau anticonceptionale. Ciclul e de la pastiluta. Eu te sfatuiesc sa ai rabdare pana la urmatoarea menstruatie si abia atunci sa incepi sa iei anticonceptionalele. Eu asa voi proceda. Bafta multa si m-as bucura sa tinem legatura!