arsuri la stomac

•  
    • 83 mesaje
    24 Aug 2007, 13:57
    0 0
    De 3 saptamani pe prietenul meu il arde rau stomacul in fiecare seara.Stiti vreun tratament eficient?
  •  
    • 345 mesaje
    24 Aug 2007, 14:03
    0 0
    Da, medicul..

MAi precis mergi la cel mai apropiat cabinet pentru niste investigatii ca sa se stabileasca un diagnostic si apoi un tratament...

sau daca nu esti adepta medicilor....tata Floarea din coltul blocului care abia stie sa scrie.

Medicul, da?
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Aug 2007, 14:22
    0 0
    Carbunele medicinal este bun si bicarbonat. O lingurita de bicarbonat dizolvat intr-un pahar de apa. Sanatate.
  •  
    • 238 mesaje
    24 Aug 2007, 17:36
    0 0
    Pana ajungeti la doctor sa evite cafeaua, tigarile, alcoolul, bauturile acidulate, mancarea condimentata, prajelile. Foarte bune impotriva arsurilor sunt biscuitii si painea prajita: absorb sucurile gastrice care-i produc arsuri.
    Ca medicamente: dicarbocalm si in caz ca are si dureri, debridat.

Dar nu uita ca medicul iti da sfaturi mai bune decat noi. Deci, fuguta!
    Sanatate maxima!
  •  
    • 43 mesaje
    26 Aug 2007, 14:56
    0 0
    Buna!
    Si eu ma confrunt cu aceeasi problema.
    Incearca Redigest capsule (este un medicament naturist f bun), ceai gastric de la firma Fares sau de la medic eu am primit Omez si sau Omeran.
    Cu putin regim si tratament totul o sa fie ok. O sa vezi.
    Multa sanatate!
  •  
    • 50 mesaje
    26 Aug 2007, 17:37
    0 0
    in primul rand trebuie sa mearga la medic ca nu e de gluma sa nu intervina in timp alpe complicatii eu una asa te sfatui ,intra pe sfatul medicului si vazi ce iti spune in max 24 ore primesti raspuns sanatate maxima si punel sa tina regim neaparat