Iaurt Danone-cat e de nociv pentru copii

•  
    • 476 mesaje
    24 Aug 2007, 01:10
    0 0
    Am hotarat sa deschid acest topic dupa ce am citit comentarille postate in continuarea unui articol din ziar.
    Mai precis este vorba de cativa parinti care povesteau ca dupa ce le-au dat copiilor lor sa manance iaurt danone cu fructe (danonino in special) au ajuns cu aia micii la doctor si i-au bagat pe perfuzii, deci va dati seama cat de rau se simteau.
    Ma gandeam ca daca se strang mai multi parinti si povestesc intamplari similare am putea sa facem ceva impotriva firmei producatoare, trebuie sa luam atitudine.
  •  
    • 1510 mesaje
    24 Aug 2007, 04:37
    0 0
    clara vezi ca mai e un subiect pe aceeasi tema.....
  •  
    • 476 mesaje
    24 Aug 2007, 14:07
    0 0
    stiu, dar am vrut sa deschid un topic separat in care parintii sa povesteasca ce au patit copiii lor dupa ce au consumat iaurt danone, mai precis danonino sau iaurt cu fructe; deci cazuri concrete m-ar interesa si apoi sa mergem mai departe pentru ca daca ramane doar la nivelul de discutie nu rezolvam nimic
  •  
    • 3297 mesaje
    24 Aug 2007, 15:25
    0 0
    sincer, era un timp in care consumam iaurt danone cu fructe(in special visine) cam 1 cutie de 400 ml la 2 zile. si ma simteam foarte bine, nu aveam nimic...
  •  
    • 1552 mesaje
    24 Aug 2007, 19:37
    0 0
    delicios de visine un singur lot care expira acum a fost scos dupa piata.
  •  
    • 165 mesaje
    24 Aug 2007, 23:04
    0 0
    Salutare!Am auzit si eu de pe la medicul dermatolog la care o duc pe fetita mea ca f multi copii s-au inbolnavit de la danonino.Eu sincera sa fiu i-am dat fiicei mele de caise si vanilie de la 4,5 luni si nu a avut nimic de la el.Eu mancam iarasi zilnic dar nici o problema.De cand cu lotul ala sau ce o fi fost am intrerupt orice consum si eu si fiica mea binenteles.O eva mi-a recomandat iaurt cu putin gem sau dulceata,am zis ca incerc si retete mai naturale.
  •  
    • 4487 mesaje
    25 Aug 2007, 08:05
    0 0
    Poate numai lotul respectiv a fost cu probleme, dar...nu se stie. Deocamdata nu o sa mai consum si gata. Si fii-mea a mancat Danonino si nu a patit nimic.