Lotiune protectoare pt.copii(AVON)

•  
    • 165 mesaje
    23 Aug 2007, 16:22
    0 0
    Am auzit cum ca lotiunea de soare kids FPS50 de la avon nu ar fi buna pt copii si ca ar face bubite.Dar pe eticheta scrie ca este interzisa a se folosi la copii sub 6 luni fara consultul medicului.Buburuza mea are 1 an si 4 luni si ne pregatim sa ajungem la mare in vreo sapt.jumatate.Eu i-am luat lotiunea de vreo 2 luni,i-am dat putin pe piele dar nu i-a iesit nimic.Aveti idee?
    Daca sunteti multumite de alt produs pt.bebei datimi si mie marca.Multumesc.Va pup.
  •  
    • 156 mesaje
    23 Aug 2007, 20:12
    0 0
    Eu folosesc pentru copilul meu, pentru plaja, de vreo 5 ani numai de la Avon si nu am avut probleme.
  •  
    • 4487 mesaje
    23 Aug 2007, 20:52
    0 0
    Eu am folosit SebaMed. Este special pt. bebelusi. Plus ca mi-au dat-o de la farmacie gratis. Ca sunt esantioane gratuite. Incearca. Mi l-au dat de la Sensiblu. Si este fff. bun.
  •  
    • 165 mesaje
    23 Aug 2007, 22:38
    0 0
    O sa merg sa caut la farmacii sa vad daca gasesc ca la Campulung nu este Sensiblu,daca nu o sa o folosim pe aceasta daca vad ceva pe piele nu-i mai dau cu ea.Mersic.
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Aug 2007, 08:20
    0 0
    Dela, incearca si la Help Net, daca ai farmacia asta, sau Dona, sau astea care sunt noi aparute. Ele ar cam trebui sa aiba.
  •  
    • 1364 mesaje
    24 Aug 2007, 10:53
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Aug 2007, 11:05
    0 0
    celiajones te contrazic. Ba trebuie sa fie expusi la soare. Ca nu mult, asta e partea a doua. Dar putin soare nu le strica la bebei, ci dimpotriva.
  •  
    • 1364 mesaje
    24 Aug 2007, 14:25
    0 0
  •  
    • 1364 mesaje
    24 Aug 2007, 14:28
    0 0
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Aug 2007, 14:37
    0 0
    Celiajones, eu nu ma supar. Iar faptul ca fetita aia a murit, ca a stat in soare atata timp, inseamna ca parintii ei au fost iresponsabili.
    Si eu am fost la mare cand eram mica. Si ma lasau pe sezlong toata ziulica. Si dormeam acolo. Sigur ca aveam si umbrela. Si fii-mea a mers la mare, dar nu am lasat-o sa stea in soare foarte mult. Mai ales ca am avut o experienta cu ea, de mi-a facut insolatie. Si de atunci suflu si in iaurt. Si nu a stat mult la soare, dar probabil a prins-o intr-un moment mai neprielnic.
    Si arde soarele foarte puternic. Deci nu poti sa te duci la ora de varf 12.00 sa stai la soare. Si cu copil mic. Ar fii o incostienta.
    Dar nu este vorba de noi, ci de eva de mai sus. A vrut sa aiba o metoda de precautie. Eu cred ca stie cat va sta la soare cu fetita ei.
  •  
    • 165 mesaje
    24 Aug 2007, 15:13
    0 0
    Celiajones eu cand o sa merg probabil nu o sa mai fie asa cald;dar nu se stie ca asa cum este timpul nu poti sa stii niciodata.Oricum sunt constienta si am grija de ea pt. ca este cel mai pretios lucru din viata mea.Daca acel copil a suferit cred ca asta a fost si inconstienta parintilor;consider ca fiecare parinte simte atunci cand copilul are o problema chiar daca e f mic.
    Cecs it multumesc.Am inceput sa ne pregatim desi mai avem putin, ne-am cumparat galetuse si umbrela de soare trebuie sa incep sa-i fac lista cu bagajul pt ea ;vreau sa-i ofer confort asemanator cu acasa.Chiar daca se spune ca timpul nu mai este ca acum .....ani si eu mergeam la mare la fel ca si tine stateam toata ziua pe plaja si eram nelipsita an de an.
  •  
    • 4487 mesaje
    24 Aug 2007, 15:24
    0 0
    Dela7 petrecere frumoasa, distractie placuta si sa ne spui si noua cum a fost. Pupici si grija de voi.
  •  
    • 165 mesaje
    24 Aug 2007, 23:11
    0 0
    Binenteles cecs nu pot sa nu povestesc evelor mele dragi ce se mai intampla.
  •  
    • 4487 mesaje
    25 Aug 2007, 07:54
    0 0
    pupicei la amandoua.