Pastilele Contour

•  
    • 12 mesaje
    8 Ian 2004, 19:26
    0 0
    La multi ani EVA!
    Tot ce imi doresc eu pt. anul 2004 sa va dea Domnul si voua, adica, in primul rand sanatate, bani si IUBIRE multa!!!
    Am si eu o intrebare intrebatoare...poate ma lamureste cineva...
    Am comandat pastilele Contour pe site-ul Vitacare (era si oferta de oferta - la 1 cutie comandata primesti o cutie de Spirulina, cica) acum vreo 2 sapt jumate, insa nici pana acum nu am primit un semn de la ei. A mai comandat cineva pastilele la ei? Le-au primit??? Ce sa fac, sa ma las pagubasa si sa ma duc la farmacie? Oricum cred ca acestea nu s-au ieftinit, intrucat nu aveau un pret impus si nu se elibereaza pe baza de reteta...
  •  
    • 346 mesaje
    8 Ian 2004, 22:12
    0 0
    Eu am comandat la ei si le-am primit exact in data pe care am solicitat-o din inainte, dar totusi ai grija, si eu am fost incantata de efectul lor dar dupa ce am terminat cutia m-am trezit cu altceva, si eu si sotul meu am facut o candidoza genitala de toata frumusetea ca am mai dat 1.000.000 lei pe tratament. Asa ca fii atenta!
  •  
    • 2234 mesaje
    9 Ian 2004, 09:07
    0 0
    nu ai cum sa faci boli de genul candidozei din cauza pasilelor contour. ce Dumnezeu??????????Candida albicans este ciuperca raspunzatore de candidoza sa spunem asa. si SE TRANSMITE PRIN SEX.deci cauzele nu au fost nicidecum pastilele.scuze ca zic asa dar a fost contactata din alta parte nu a fost cauzata de pastile.
  •  
    • 790 mesaje
    9 Ian 2004, 11:25
    0 0
    candida are multe cauze. nici doctorii nu sunt siguri uneori. ce e sigur este ca o faci si daca iei antibiotice. si in cazul in care pastilele contour astea nu sunt un antibiotic (si nu vad cum antibioticul poate produce cresterea sanilor), nu vad de ce ar avea asemenea efect. lucia, scrie asa ceva in prospectul pastilelor?
    nu mai spun ca se spunea pe undeva de minunea asta de pastila ca e suta-n mie naturala...
    se transmite prin sex, dar de facut totusi o faci de la ceva. dar nu cred ca neaparat de la pastilele respective.
    cica si underwear-ul sintetic si stramt provoaca asta, si afectiunea recidiveaza pur si simplu, asa ca cauze sunt...s-ar putea sa fie altele decat ce iti imaginezi, lucia.
    lucia, incearca spalaturi cu ceai de galbenele. chiar daca ti-a trecut. eu una nu am scapat de o candida uracioasa dupa un tratament cu antibiotice decat cu galbenele si bicarbonat. nu mi-a trecut cu toate pastilele minune cu doza unica si alte asemenea.
  •  
    • 346 mesaje
    10 Ian 2004, 17:44
    0 0
    Deci, am fost la un dermatolog, am facut analize si mi-a spus ca am facut de la niste pastile pe care le-am luat, iar unicele pastile pe care le luasem erau aceste pastile Contour, am facut si spalaturi si tratament medicamentos si ne-am vindecat amandoi, am inteles ca este o ciuperca care se genereaza in corpul femeii, chiar si a fetitelor, mi-a spus dermatologul in urma unui tratament medicamentos luat, e a doua oara cand o patesc din cauza medicamentelor.
  •  
    • 60 mesaje
    12 Ian 2004, 10:46
    0 0
    Daca intrebati un doctor o sa fiti surprinse sa aflati ca sunt multe cauzele prin care te poti imbolnavi de candida. Amintesc doar pilulele anticonceptionale si antibioticele. Deci este posibil, intr-adevar, sa fie cauzate si de pastilele Contour.
  •  
    • 2234 mesaje
    12 Ian 2004, 14:39
    1 0
    singurele pastile sunt antibioticele.si nu te imbolnavesti de la ele, pur si simplu slabesc flora bacteriana si favorizeaza aparitia bolilor, dar pastilele contour nu au asa ceva.cauze pentru candida sunt intr-adevar multiple.
  •  
    • 296 mesaje
    15 Ian 2004, 11:53
    0 0
    Candidiasis este cauzata de o mica ciuperca parazita. Femeile sanatoase au, in mod obisnuit, un numar mic de astfel de ciuperci in vagin. Uneori numarul acestora creste si provoaca diverse probleme cum ar fi mancarime, arsuri, scurgeri abundente si vascoase, si chiar dureri in timpul actului sexual.
    Cum se transmite?
    Imbracamintea stramta, greutata foarte mare, vremea calduroasa, stress-ul, antibioticele, pilulele contraceptive, sarcina, diabetul pot cauza cresterea acestor ciuperci.
    Infectarea nu are loc pe cale sexuala.
    Care sunt consecintele?
    Candidiasis nu este periculoasa iar tratamentul poate micsora discomfortul.
    Cum se depisteaza?
    Diagnosticarea are loc dupa analizarea la microscop a scurgerilor.
    Cum se trateaza?
    Acasa: spalaturile cu solutii pe baza de otet si apa calda in paralel cu introducerea unor ovule antifungice in vagin timp de 5-7 zile. Aceasta metoda poate fi folosita si de femeile insarcinate fara nici un pericol. Capsulele inlocuiesc lactobacilul distrus de cresterea exagerata a numarului ciupercilor parazite. Tratament prescris: alifia, tableta sau supozitoare speciale se introduc in vagin o perioada indicata de medic. Tratamentul se urmeaza chiar daca esti in perioada menstruala si nu se fac spalaturi.
    Tratamentul functioneaza?
    Nu intotdeauna. S-ar putea sa fie necesara aflarea motivul cresterii numarului ciupercilor parazite din vagin.
    Pot sa-i infectez si pe altii?
    Nu se transmite de obicei pe cale sexuala. Partenerii sunt tratati doar daca au o problema. Uneori infestarea cu ciuperci parazite poate provoca inflamatii dureroase in varful penisului dar se poate trata cu o alifie contra ciupercilor parazite.
    Cand imi pot relua activitatea sexuala?
    Imediat ce semnele au disparut.
    De retinut:
    Candidiasis este suparatoare si pentru a evita problemele:
    sa nu faci spalaturi decat daca doctorul iti cere acest lucru;
    sterge-te dinspre fata spre spate. Aceasta impiedica raspandirea microbilor de la anus spre vagin;
    poarta lenjerie de bumbac si imbracaminte larga. Aceasta pastreaza zona vaginului uscata si grabeste vindecarea; urmeaza tratamentul intocmai; foloseste prezervativul.
    tot ce scrie mai sus este copiat din site-ul sanatate.eva
  •  
    • 790 mesaje
    16 Ian 2004, 13:23
    0 0
    andreea, multumim ca ti-ai facut timp sa ne copii articolul aici.
    am insa ceva indoieli cu privire la cateva lucruri afirmate acolo: nu stiu cine a scris acest articol, dar mie toti doctorii pe care i-am vazut atunci (si au fost destui) mi-au spus f clar ca se transmite sexual. nu de obicei, nu rar, nu des, ci de fiecare data. si ca degeaba ma tratez eu daca el nu se trateaza, ca o iei de la inceput.
    oare toti doctorii astia sa fie inconstienti? nu prea cred. totusi, am mai multa incredere intr-un doctor decat intr-un articol...chiar semnat de vreun "doctor" (ca trebuie sa fie semnat de cineva, si nu poate sa fie decat un "doctor", altfel nu mai citeste nimeni articolul).
  •  
    • 2234 mesaje
    16 Ian 2004, 14:18
    0 0
    pai evident ca daca nu se trateaza amandoi nu se scapa de ea in veci. si se transmite intotdeauna sexual.
  •  
    • 296 mesaje
    19 Ian 2004, 15:32
    0 0
    nu stiu ce sa zic si nici ce sa mai cred, am cautat (ce v-am copiat despre candida) daca se semna vreun doctor dar n-am mai gasit nimic; era pe site-ul sanatate/eva/infectii vaginale, zau, nu sunt inventiile mele si nici nu le contrazic pe cele care stiu altceva;
    am avut si eu probleme in vara asta si de aceea ma intreb, cum a aparut asa din senin;
    azi, tot cautand, am gasit:

Candida vaginala este responsabila pentru o mare parte a vulvovaginitelor. Este o boala cu care se confrunta multe femei, care apeleaza destul de tarziu la doctor pentru tratarea ei. Dr. Magdalena Pasarica a explicat cum se transmite si cum se constata aceasta boala.

Transmitere: prin contact sexual. Consta in transformarea florei saprofite de Candida (care se gaseste in mod normal in vagin si este inofensiva) intr-o flora patogena (care produce vulvovaginitele). Factorii care contribuie la aceasta transformare sunt: utilizarea recenta a antibioticelor, sarcina, agenti imunopresori, diabet zaharat.

Clinic se va constata: Prurit intens (in principal observat); Leucoree (scugeri) albicioasa, branzoasa, aderenta; Dispareunie (dureri in timpul actului sexual); Disurie (dureri in timpul urinarii); Eritemul (inrosirea ) si edemul labiei mici. Toate acestea cresc in intensitate in apropierea menstruatiei.

Diagnosticul se pune prin examen cu valve si examen al secretiei (microscopic si pe culturi). Important este faptul ca odata diagnosticata cu vulvovaginita micotica, chiar si cu tratament, de cele mai multe ori infectia va revine periodic. Avantajele tratamentului fiind ca scapi de aceste efecte suparatoare pentru o perioada mare de timp. Bine de stiut este ca in cazul sarcinii si diabetului, tratamentul este foarte dificil.

Tratamentul este:
    1. Ca pentru toate vulvovaginitele; foarte important: evitarea contactului sexulal pana la vindecarea infectiei; tratarea concomitenta si a partenerului; aplicarea locala de corticosteroizi, daca priritul este de nesuportat; toaleta locala cu antiseptice ca si Cloramina; evitarea lenjeriei sintetice
    2. unul intre urmatoarele:
    A. Cotrimoxazol - crema aplicata de 2 ori pe zi, timp de 7 zile (14 zile in cazuri refractere la tratament); ovule vaginale 1 pe zi, timp de 7 zile. Puteti gasi aceasta substanta in urmatoarele preparate comerciale: Gynocanesten, Clotrimazol.
    B. Miconazol - o aplicatie crema pe zi, timp de 7 zile; un ovul pe zi, timp de 7 zile; preparate comerciale: Miconazol, Gynozol.
    C. Ketoconazol - un ovul pe zi, timp de 5 zile; o capsula pe zi, timp de 5 zile; Preparate comerciale: Nizoral.
    D. Nistatin - un ovul pe zi, timp de 7-14 zile; tratament oral in functie de recurente.

Astfel un singur medicament, de preferat creme sau ovule, sunt suficiente pentru o simpla infectie. In cazul recurentelor, va recomand nostatin sau nizoral pe cale orala, timp de 7-14 zile, si terapie locala (creme, ovule) inainte de menstruatie, 2 cicluri succesive.

In concluzie ar fi bine sa evitati prima infectie cu candida, din cauza recurentelor frecventa. In timpul actului sexual sa folositi prezervativul, mai ales daca banuiti ca partenerul a avut contacte sexuale neprotejate cu mai multe femei. In cazul diabetului si gravidei, e necesara o atentie deosebita.

am ramas fara cuvinte, ptr. ca eram convinsa ca nu se ia prin contact sexual; interesant e ca am o relatie stabila de 4 ani si n-am fost cu altcineva nici eu, nici el;
  •  
    • 1101 mesaje
    20 Ian 2004, 11:40
    0 0
    Candida se ia pe cale sexuala (la femei se "vede" la barbati in general nu), dar o poti "produce" si tu, pe fond de sistem imunitar scazut, tratament cu antibiotice, igiena precara etc...
  •  
    • 2234 mesaje
    24 Ian 2004, 15:27
    0 0
    esti "PROASTA", AI GRIJA CUM CITESTI GHILIMELELE, sa nu te gandesti ca este un mod de a spune, sunt puse doar sa nu scrie floricica , iar tu pupazel mai ia cartea in mana ca te faci de CACAO
  •  
    • 70 mesaje
    24 Ian 2004, 16:54
    0 0
    simt ca innebunesc; de un an de zile fac tratamente peste tratamente si nu reusesc sa scap de porcaria asta; am fost la 6 medici; ba colpita, ba candida, tratamente diferite; chestia asta se manifesta prin niste taieturi in zona genitala, usturimi si apare cam la o luna de zile; prietenul meu are si el aceleasi taieturi si usturimi; printre medicamentele utilizate au fost: clotrimazol ovule, poligynax, spalaturi cu bicarbonat de sodiu si multe altele pe care nu le mai stiu si care au fost recomandate de medici diferiti; ne-am tratat de fiecare data amandoi, dar degeaba; acum suntem iar in tratament;
    Va rog, daca puteti, sa ma ajutati!
    Multumesc anticipat
  •  
    • 1028 mesaje
    25 Ian 2004, 05:14
    0 0
    adevarul doare roxanico!Imediat te ataci!
  •  
    • 2234 mesaje
    25 Ian 2004, 14:27
    0 0
    nu ma atac . de ai avea tu jumatate din stiinta mea nu ai mai varsa atatea "tears". stii bine de ce te-a tratat cu dispret cine nu vroiai tu. ha ha ha ha. sa spun in gura mare pe forum?? ups, adevarul doare.
  •  
    • 1028 mesaje
    25 Ian 2004, 16:20
    0 0
    Nu te ataci, dar asta faci!!!HA HA HA! Ia striga in gura mare sa vedem si noi ce ti-a mai copt creierul lipsit de circumvolutiuni. A, ai uitat sa mentionezi unde ti-ai insusit aceaste cunostiinte, hai spune ce facultati ai si cat ai invatat tu. Nu stii decat sa injuri, sa ataci si sa te lauzi cu "cate" stii tu! Normal ca nu am jumatate din stiinta ta, eu nu ma multumesc cu putin ca tine,dragutza! Si nici nu ma bat cu pumnul in piept cu ce stiu. Deja ai inceput sa-ti rozi unghiile?Sa te inrosesti de nervi? Calmeaza-te, esti bine ascunsa in spatele nick-ului si in fata monitorului, poti sa inventezi altceva ca sa fi BRAVA! In realitate nu esti decat o complexata_ de lumea din jur, si te simti coplesita de colegii sau prietenii(daca ai asa ceva) INTELIGENTI SI CULTI!
    Hai pa!
  •  
    • 2234 mesaje
    25 Ian 2004, 19:21
    0 0
    mai fata, cucule, citeste cu atentie ce am scris, nu te mai ambala asa ca un motor defect. in primul post am spus ca nu are cum sa faca de la contour acea boala. dar mai departe am zis ca sunt medicamente care pot modifica flora bacteriana, si acelea sunt antibioticele. dar cum tu nu citesti decat ceea ce vrei, sau poate cucul este o pasare chioara, evident ca iti da mana sa aberezi. ori tu ai candida din cauza ca partenerul tau a trecut pe la toate pasarelele din padure, si crezi ca toata lumea are. stii ca mai exista si persoane care nu au? ups: nu stiai. evident ca la tine mai este si faptul ca asa cum esti tu o pasarica umblatoare (un cuc prea agitat), in plimbarile tale nu mai stii de unde ai luat si unde ai lasat. )))
  •  
    • 2234 mesaje
    25 Ian 2004, 19:24
    0 0
    tears, daca esti din bucuresti am putea chiar sa ne intalnim, dar intreaba si tu evele de pe forum (evident cele cu minte) daca nu cumva vei suferi umilinta vietii tale. ha ha ha ha
  •  
    • 2234 mesaje
    26 Ian 2004, 02:10
    0 0
    ha ha ha. vad ca ai cedat.... nu cred sa fii tu atat de desteapta. ai fi prima cu putina minte. sincer am ajuns sa domin forumul fara sa imi propun .