produse pe baza de aloe..
-
0 0buna evelor..sunt raisa...as avea o intrebare..cum vi se par produsele pe baza de aloe?
-
sunt reprezentanta la o firma care produce produse de acest gen...si vroiam sa aflu cat de mult fosesc femeile produsele din aloe...dupa parerea mea cele care eu le folosesc de la aceasta firma sunt foarte bune,chiar daca sunt mai scumpe..e vorba de sanatatea mea,cred ca este un motiv destul de intemeiat sa investesti mai mult!...
-
Servus! si eu sunt reprezentant Forever si sunt multumita de ceea ce am folosit.Si acum de o saptamana,am cumparat deodorantul(Nici fiicei mele nu-i place fara el,nu mai vrea altceva) si fetelor credeti-ma ca este ff bun si te tine destul de mult timp (4-5 luni) iar suma nu mi se pare exagerata.Folosesc si gelul de dinti,first...ar mai fi nevoie de niste creme...dar le va veni si lor randul!
-
ma bucura faptul ca am regasit si aici femei care folosesc aceste produse..intr adevar sunt f bune...misu incearca after shave ul pt barbati in loc de parfum,,e superb,,miroase extraordinar,eu m am indragostit de el..de deodorant nu mai zic sunt extra multumita...da,,si gelul e un adevarat remediu,,e bun pt dezintoxicarea organismului...