blastocystis homini
-
20 Aug 2007, 17:120 0Cica in kk lui pui sunt chisturi de blastocistys homini... Ce mai e si asta?
Pe net n-am gasit mai nimic!!!
A mai avut vreunul dintre copiii vostri asa ceva? -
19 Ian 2008, 06:40gravidutza,si eu am aceasta problema cu blastocystis,e destul de grav pentru ca inca nu s-a gasit un tratament concret pentru acesti paraziti microscopici,este foarte important sa fie descrisa forma sub cae se gasesc acestia in scaun(exista 4 forme,cea mai greu vindecabila este forma chistica),si ce mai este important ,sa nu urmezi tratamente care nu omoara acesti paraziti.Eu am auzit de cazuri in intreaga lume care s-au vindecat in proportie de 80% dar cu un tratament compus din 3 tipuri de medicamente,personal incerc de 3 ani poate mai bine sa scap de ei dar nu reusesc,starile sunt foarte nasoale.Nu incerc sa te descurajez ci sa te fac sa intelegi tu si daca reuseste copilul lucrul acesta ,ceea ce e mai greu,Doctori sunt sceptici ,spun ca acesti paraziti nu provoaca nici un fel de simptome,da e adevarat la unii provoaca simptome dar la alti pacienti nu provoaca,cum am mai spus depinde de forma sub care se gasesc.Sper sa te ajute catusi de putin aceste informatii,iar inafara de asta mult curaj si credinta in Dumnezeu,caci doar El poate vindeca,cu respect