candidoza bucala se ia prin sarut?

•  
    • 85 mesaje
    16 Aug 2007, 23:36
    0 0
    se ia prin sarut? am un prieten si nu vreau sa il infectez. mai bine renunt la el decat sa ia ceva de la mine
    stie cineva raspunsul? la orl mi`a zis ca nu neaparat ,alti doctori ca da, unii miau zis la misto "a, i`ai dat si lui" ?
    cu fostul ma pupam doar pe buze si nu s`a transmis..si ma inteles totusi nu am reusit sa scap sunt disperata si la al 4 lea tratament

trec printro perioada proasta si nu stiu daca sa ii spun ca am candidoza bucala ca o sa fuga mancand pamantul de mine, si pe de alta parte nu vreau sa il pierd ca ma simt asa de singura si deprimata.
  •  
    • 488 mesaje
    17 Aug 2007, 00:01
    0 0
    Da se ia.
    Fa gargara cu ceai de salvie in care pui la o cana o lingurita de bicarbonat.
    Cumpara din farmacii solutie contra aftelor bucale sau glicerina boraxata.Eu i-am dat mele si un medicamen
    (isoprinosine) dar e cam scump.Acum nu mai are probleme.Ea avea afte bucale ,dar isoprinosine e pt mai multe.Intreaba oricum medicul.Nu e o rusine ca ai candida.Ai imunitatea scazuta,si probabil ai luat multe antibiotice?
    Dar medicul a zis ca ai candida?
  •  
    • 85 mesaje
    17 Aug 2007, 00:40
    1 1
    Am facut multe tratamente
    a trebuit sa intrerup doarece am avut alte probleme de sanatate, ulcer, si in tratament erau pastile care reactionau cu cele pt candidoza deci am intrerupt. Tot de la stomac aveam des stari de voma nu puteam sa mananc si deci cu atat mai putin nu suportam glicerina boraxata.

Am facut un tratament acum 1 luna:
    10 zile nizoral
    clatit cu bicarbonat
    badijonat cu glicerina boraxata cu stamicin
    supt pastile de stamicin

sa retras mult, in a 7a zis am ffacut o criza de stomac, am reluat tratamentul cand miam revenit putin si de atunci nu a mai dat roade, s`a extins inapoi

acum fac:

diflucan..sunt la a 7 zi din 10
    badijonari cu glicerina boraxata cu stamicin

si nici o schimbare!!
    sunt disperata!!!

la antifungigrama mi`a iesiit sensibila la fluconazol stamicin ketoconazol si vad ca tot nu se vindeca!!

sunt disperata mai ales ca din cauza asta nu o sa fiu cu acea persoana si trebuie sa renunt
    stau si plang nici nu mai pot sa dorm.
  •  
    • 488 mesaje
    17 Aug 2007, 00:48
    0 0
    Iubita mea de ce sa nu fi? Ca doar n-ai HIV?
    Vezi ca e solutie contra aftelor bucale.E buan.Pisca putin dar iti trece
    mai stai putin ca o sa caut ceva sa-ti trimit.Bine?
  •  
    • 488 mesaje
    17 Aug 2007, 01:00
    0 0
    Fiica mea a avut aproape 40 grade febra de la niste afte.Doctora i-a dat un preparat ca un fel de glicerina,si isoprinosine,pt intarirea imunitatii.Asa si scrie in prospect:stimuleaza imunitatea celulara si umorala"
    Acolo sunt trecute o serie de afectiuni,dar nu sunt trecute aftele si candida.
    Fata mea nu mai are nimic.10 pastile costa 15 roni.(ea a luat una pe zi fractionata in doua)Tu poti lua doua pe zi.Poti intreba medicul.Eu zic sa incerci si naturiste
  •  
    • 488 mesaje
    17 Aug 2007, 01:13
    0 0
    Mananci multe fructe si legume.Bei unul din urmatoarele ceaiuri (le poti si amesteca) neindulcite infuzate 5 minute,in care pui o lingurita de biter suedez.
    Faci gargara cu urmatorul ceai.Fierbi 3 minute rizom maruntit apo stingi focul si adaugi salvie sau dragaica.Faci gargara de 3-4 ori pe zi.(salvia e f buna0
    Mai poti face cargara cu tinctura de galbenele,propolis,aloe.Prepari o solutie dintr-o parte tinctura si 2 partyi apa.Faci de 2-3 ori pe zi gargara
    Mai poti face gargara cu apa oxigenata:o parte apa o parte apa oxigenata.
    Alternezi.In fiecare zi faci gargara cu altceva.
    Pt stomac poti lua carbune medicinal.Apa cu carbune e buna si sa faci gargara.Evita o perioada antibioticele
    Iti doresc sanatate.