somn cu ochii intredeschisi !!!
-
6 Ian 2004, 14:470 0La multi ani dragi Eve!
am o mare problema si nu stiu incotro s-o apuc: sotul meu doarme cu ochii intredeschisi. Lucru care nu cred ca este normal! si lucrul acesta nu este ocazional; de multe ori am senzatia ca se uita la mine, dar el de fapt doarme dus. Imi este teama ca va ajunge la un moment dat sa nu mai poata vedea.
Iar ochii lui sunt mereu iritati, probabil efectul somnului pe care il are.
Daca exista printre voi cineva care s-a mai confruntat cu un astfel de caz, va rog sa imi dati un sfat.
Ne-am hotarat sa incepem investigatii, sa stim despre ce este vorba. Insa vreau pana atunci sa ma informez si sa inteleg care poate fi cauza unei astfel de situatii.
Va multumesc anticipat ptr sfatul vostru! -
6 Ian 2004, 21:19Buna. Nu cred ca ai motive de ingrijorare. Si eu dorm cateodata cu ochii intredeschisi. Cand eram mai mica, m-a vazut unchiul meu dormind asa si a crezut ca imi bat joc de el.

Nu e nici o tragedie. Sunt multe persoane care dorm asa fara sa aiba probleme cu ochii. Eu, in prezent, nu port ochelari si nu am avut niciodata probleme cu ochii desi dorm cu ochii intredeschisi. Iar ochii mi se irita si mie destul de tare din cauza calculatorului.
Poate n-ar fi rau sa-l inviti pe sotul tau sa-si faca un control la ochi, ca sa te linistesti, ca de obiceiul de a dormi cu ochii intredeschisi nu prea ai cum sa-l lecuiesti. Poate doar sa-i lipesti pleoapele cu niste plasturi.
Pupici