anticonceptionale

•  
    • 2 mesaje
    16 Aug 2007, 04:34
    0 0
    Buna !
    Sant intr-o mica dilema : anticonceptionalele marvelon e acelasi lucru cu marvelon21 ?
    pana acum am luat marvelon. Zilele de pe folia de marvelon erau scrise in engleza si pe foliile de marvelon 21 sant scrise in romana. La farmacie am cerut marvelon dar farmacista mi-a dat marvelon 21, am observat acasa si am crezut ca e doar o schimbare de "look". Dar de cand am luat prima pastila de marvelon21 am inceput sa am ameteli groaznice si dureri de cap.
    SPUNE-TI-MI SI MIE O CONCLUZIE VA ROG MULT !!!!
  •  
    • 844 mesaje
    16 Aug 2007, 09:27
    0 0
    cel mai simplu daca ai prospectele sau macar la cel marvelon21 sa te uiti la ce contine....daca au aceeasi substanta activa .....cred ca e varianta romaneasca a marvelonului!
    initial toate medicamentele de ex aspirina romaneasca cu cea straina au aceeasi substanta activa dar difera prin excipienti...adica substanta de umplutura
    mie mi-a spus un medic ca si excipientul daca e de calitate influenteaza efectul medicamentului!
    Asa ca compara prospectele ca sa fii sigura( le gasesti pe net)!

e dimineata si abia imi beau cafeaua...scuze daca nu te-am lamurit prea bine!
  •  
    • 359 mesaje
    16 Aug 2007, 10:32
    0 0
    draga mea, e acelasi lucru: 21 reprezinta nr de zile sau nr de pastile de pe folie! iei 21 zile faci 7 zile pauza ,astfel ai un ciclu de 28 zile!
    sunt obligati sa scrie in romaneste pe orice medicament!
    asa ca daca ai ameteli , e vorba despre psihicul tau! nimic nu e schimbat la compozitia pastilelor!
  •  
    • 83 mesaje
    20 Aug 2007, 00:16
    0 0
    nu exista varianta romaneasca a marvelonului, iar daca exista nu se mai chema tot marvelon. sunt exact aceleasi pilule, doar look-ul difera. nu te-au a[ucat sigur ametelile de la ele, ci de la altceva. stai linistita si ia-le in continuare.
  •  
    • 2209 mesaje
    20 Aug 2007, 01:04
    0 0
    Din planning primesti Marvelon, de la farmacie Marvelon21. Eu am luat si din planning si de la farmacie si exact aceleasi simptome le am de la amandoua. Deci, inclin sa cred ca sunt aceleasi pastile..
  •  
    • 1198 mesaje
    20 Aug 2007, 12:35
    0 0
    e acelasi lucru. eu iau marvelon si iti spun sigur ca e exact acelasi lucru. exista si marvelon cu 28 de pastile si probabil ca asta e motivul pt care acum le spune marvelon 21.