m-am ars...

•  
    • 45 mesaje
    15 Aug 2007, 14:18
    0 0
    fetelor am nevoie neaparat de multe sfaturi bune!
    m-am ars cu fierul de calcat pe picior deasupra genunchiului(nu va spun cum k radeti de mine)si abia acum a inceput sa se vindece, adica sa cada cojile.
    am dat cu spray de ala pt arsuri si aproape in fiecare zi cu crema de galbenele.
    m-am mai ars o data mai demult pe burta dar un milimetru si tot a ramas semn.
    cu astea mie frica sa nu ramana semne ca sunt destul de maricele bubitele noi.
    daca stiti vreun remediu miraculos sa imi treaca si semnele va iubesc rau de tot(si daca nu stiti tot va iubesc).
    deci ...
    astept sfaturi...
    pupici
  •  
    • 221 mesaje
    15 Aug 2007, 15:33
    0 0
    Of!DIn pacate am si eu unul pe mana,tot din cauza asta.Am facut plaja si parca s-a mai sters putin,sa zic asa!Cred ca totusi in timp imi va trece.Eu am de 2 luni.
  •  
    • 45 mesaje
    15 Aug 2007, 18:11
    0 0
    nimeni nu imi da si mie...un sfat...???
  •  
    • 2778 mesaje
    15 Aug 2007, 22:10
    0 0
    Cicatricile astea nu se pot inlatura cu laser sau cu micro-dermoabraziune?
  •  
    • 415 mesaje
    15 Aug 2007, 22:23
    0 0
    4eyes,intra si tu pe siteul formulei As si da cautare :arsura de exemplu.Trebuie sa gasesti pe acolo ceva.Sanatate!
  •  
    • 1225 mesaje
    15 Aug 2007, 22:24
    0 0
    Continua cu crema de galbenele pana ramane pielea doar cu urma. Apoi incepi sa folosesti un scrub, sau zat de cafea amestecat cu ulei de masline.. Masezi zona in fiecare zi si cu timpul pielea se va exfolia si va ramane curata.
  •  
    • 415 mesaje
    15 Aug 2007, 22:26
    0 0
    acu nu stiu daca o sa-ti placa ce am gasit,dar tipa spune ca aramas fara nici o urma:

As vrea sa dau un sfat extrem de bun, pe care l-am urmat si eu, luat din aceasta revista. E legat de problema arsurilor de toate tipurile. Cea mai buna si cea mai rapida forma de vindecare a lor este propria urina. Mama dvs. probabil ca s-a tratat cu tot felul de creme, dar nu au ajutat-o la nimic. Se va vindeca daca va unge locul ars cu propria urina. O sa descopere ca ii calmeaza pe loc orice usturime, iar rana se va cicatriza asa cum nici o crema nu va putea s-o faca. Pretul este 0, iar vindecarea este rapida. Acum mai bine de o jumatate de an, am avut o arsura la mana. Prima data am aplicat o crema recomandata de medic, dupa care, pentru ca aveam niste usturimi groaznice, mi-am amintit de ce am citit in revista si am schimbat tratamentul. Usturimile au incetat pe loc si vindecarea s-a facut fara nici o urma. Absolut nici o urma nu am de la arsura!
    Nu am cuvinte de multumire prin care sa imi exprim inca o data fericirea ca existati. Ati reusit sa construiti cel mai mare si cel mai solid pod intre romanii de acasa si cei din diaspora. Viata lunga, celei mai bune reviste din Romania!
    MIHAELA - USA, e-mail: cil2@msn.com
  •  
    • 415 mesaje
    15 Aug 2007, 22:27
    0 0
    oricum mai da cautari pe acolo si sigur o sa gasesti mai multe trat naturiste.sanatate!
  •  
    • 415 mesaje
    15 Aug 2007, 22:31
    0 0
    uite alt rasp tot din formula AS:
    Va scriu despre un leac „banal”, dar miraculos, utilizat in familia mea cu succes, care sper ca-i va fi de folos si mamei dvs. Se face un amestec in parti egale de ulei de floarea-soarelui si apa de var, cu care se unge rana si se lasa descoperita pana la vindecarea completa. Se vindeca orice arsura, fara sa ramana urme. Un alt leac ce se aplica imediat ce s-a produs arsura este ungerea ranii cu crema de galbenele. Ustura groaznic 5 minute, dupa care si rana si durerea dispar. Ii doresc mamei dumitale vindecare rapida si totala!
    VIORICA SOLDAN - Piatra-Neamt
  •  
    • 2 mesaje
    16 Aug 2007, 04:38
    0 0
    intre crema de galbenele si unguentul de galbenele e o mare diferentza ( asha mi s-a zis de la farmacie ) pentru arsuri e bun unguentul de galbenele