La cate saptamani se vede bebe la eco?
-
0 0Stie cineva la cate saptamani de la conceptie se vede sarcina la eco transvaginala?
-
Depinde de fiecare,unii bebei se vad altii nu. Important este si ecograful si mai ales faptul ca tebuie sa ai neaparat vezica plina, ca sa evidentieze bine uterul.
La mine nu s-a vazut la 5 sapt, dar la 7 da. Specific ca nici aparatul nu era performant, si nici pregatita cu vezica plina nu m-am dus atunci la 5 sapt. La 7 sapt m-am dus la acelasi ecograf dar cu vezica explodand...si s-a vazut mugurele fetal, asa s-a exprimat, cu activitate cardiaca....mititelul. -
Dmona, nu mai avem rabdare....nici unul dintre noi( eu si bebe).
Mai am 10 zile.....AMR-ul...hahaha!
Azi mi-am pregatit bagajul pt maternitate, e full.
Acum am alta problema, eu am termenul pe 27, si as vrea sa ma internez chiar daca nu am semne de nastere in ziua aia. Unu la mana stau tocmai in bucur obor si daca ma apuca pe la pranz o sa ajung cu chiu cu vai pt ca se repara soselele in zona....si la bucur si pe floreasca...si nu vreau sa intru in panica. Doi la mana, prin natura situatiei, ca asta este, nu poate sta nimnei cu mine non stop, si mi-e cam frica sa stau singurica. Asa ziceam sa ma internez pt o zii doua...oricum o sa vb cu doamna dr luni cand ma duc la control....dar nu cred ca ar avea ceva impotriva nu?
Dmona sa fii sanatoasa si tu si papusica ta.
Scuze pt off topic.
Scuze pt off-topic