Pearl Drops

•  
    • 15 mesaje
    14 Aug 2007, 14:53
    0 0
    Buna ziua! As dori sa aflu cateva sfaturi si pareri in legatura cu albirea dintilor. Am auzit de o pasta Pearl Drops Hollywood Smile...Ma gandesc sa o incerc, dar oare e nevoie sa-mi intreb stomatologul inainte? Daca a incercat-o cineva imi poate spune cateva impresii despre ea, va rog?
  •  
    • 75 mesaje
    14 Aug 2007, 15:53
    0 0
    si eu am dorit sa imi albesc dintii mai ales ca sunt fumatoare, dar stomatologul meu a spus ca nu recomandat deoarece smaltul dintilor se subtiaza; cel mai bine ar fi sa iti intrebi propriul stomatolog; el poate sa te informeze corect si poate sa iti recomande o solutie optima
  •  
    • 3297 mesaje
    14 Aug 2007, 17:46
    1 0
    mi-am luat si eu holywood smile... albeste dintii cu doua nuante in 3 saptamani...

uita, am scris un articol pt ceva despre albirea dintilor... il pun si aici
  •  
    • 3297 mesaje
    14 Aug 2007, 17:50
    2 0
    Oricine viseaza la dinti mai albi, de la vedetele Hollywood-ului pana la oameni obisnuiti. Albirea dintilor nu mai este de mult timp o procedura grea sau foarte costisitoare, dar nu poate fi realizata decat de persoanele cu dinti sanatosi (nu au fost supusi multor tratamente) si gingii fara probleme.

Ingrijirea danturii este foarte importanta pentru a avea dinti sanatosi. Spalarea de 2-3 ori pe zi si schimbaul periutei de dinti o data la 3 luni sunt obligatorii. Periajul corect se face cu periuta uscata, pe care ai pus putina pasta de dinti. Daca uzi periuta inainte, diminuezi calitatile pastei de dinti. Cele mai bune periute sunt cele din fibre sintetice, in 3 straturi si cu varful gros, ca sa ajunga si pe molarii din spate.

Medicii dentisti spun ca nu exista o culoare naturala a dintilor sanatosi, ci aproximativ 25! Coloratia variaza de la individ la individ, fiind ceva genetic. Acesta este motivul principal pentru care la finalul tratamentelor nu toata lumea obtine un alb stralucitor! Albirea dintilor inseamna deschiderea cu 2-8 tonuri, asa ca daca un individ are culoarea dintilor galbuie, nu trebuie sa se sperie cand nu va obtine alb stralucitor.

Metodele de albire a dintilor sunt diverse, incepand chiar de la banala pasta de dinti. Majoritatea indeparteaza petele de la suprafata, dar nu si petele maronii, neavand putere de a patrunde in profunzime, in lipsa unui agent de inalbire.

Benzile si gelurile de albire pot fi gasite in farmacii si de obicei sunt folosite de 2 ori pe zi timp de 2-3 saptamani. Indicatiile de pe ambalaj trebuie atent citite deoarece pot fiecare gel este unic, avand diferite proprietati si fiind indicat in diferite probleme.

Albirea danturii la un cabinet stomatolog ramane cea mai rapida solutie de albire a dintilor si e si cea mai eficienta. In acest caz, produsul de albire se aplica direct pe dinti si cu ajutorul unei surse de caldura, lumina sau laser, albirea este accelerata. Rezultatul se poate observa dupa o ora de la aplicare.

Mentinerea dintilor albi este si ea un factor important. Consumul de cafea, cola sau tutun duce la patarea acestora. Un tramtament de albire al dintilor dureaza intre 10-18 luni, depinzand de tratament.
  •  
    • 15 mesaje
    14 Aug 2007, 18:21
    0 0
    Multumesc pt sfaturi...cred ca inainte de a incerca Pearl Drops Hollywood Smile o sa intreb stomatologul, desi initial m-am gandit ca nu e nevoie dat fiind faptul ca am gasit produsul si in hypermarketuri. Nu stiu exact cum actioneaza si mi-e teama de eventuale probleme in urma folosirii acestei paste...
  •  
    • 15 mesaje
    14 Aug 2007, 18:22
    2 0
    blue_baby ai zis ca ti-ai cumparat produsul. asta la recomadarea stomatologului? ai fost multumita de rezultat?
  •  
    • 1562 mesaje
    14 Aug 2007, 21:37
    0 0
    eu m-am spalat vreo 2 sapt cu chesti asta si s-au mai albit zic eu. desi am dintii f sensibili, nu am constatat probleme in plus.
  •  
    • 213 mesaje
    14 Aug 2007, 21:58
    2 0
    am folosit si eu pearl drops , are efect dar nu miraculos, eu oricum obisnuiesc sa imi albesc dintii,dar in perioada de albire imi devin f sensibili si anul asta nu am avut inca curaj asa ca am decis sa imi iau si eu pearl drops, dar tot cred ca o sa dau o fuga la cabinet pt albire....
  •  
    • 15 mesaje
    14 Aug 2007, 22:11
    0 0
    angel_2007 te referi la detartraj la cabinet?