criza de apendicita

•  
    • 1166 mesaje
    14 Aug 2007, 12:10
    1 1
    cum se manifesta o criza de apendicita? sau mai bine spus...cum imi pot da seama daca e de operat sau nu? pot face o ecografie ca sa vad daca e inflamat apendicele? chiar nu am idee si inca ceva...cum e cu operatia de laser? e mai simpla? a facut cineva?
  •  
    • 867 mesaje
    14 Aug 2007, 13:21
    0 0
    durerea/febra pot fi prezente dar pot lipsi. la fel si starile de voma. iti trebuie un consult dar sa stii ca nici la ecografie nu se vede nimic. am intrebat si eu un doctor si mi-a spus ca o apendicita poate evolua lent si ca rar se vede ceva pe eco, si atunci cand etse foarte tarziu si sunt inflamate tesuturile adiacente. eu zic ca un control nu iti strica
  •  
    • 152 mesaje
    14 Aug 2007, 13:25
    0 0
    m-am operat in urma cu cativa ani de apendice ( cam 5, daca nu ma insel).
    pe mine ma durea piciorul drept, il simteam greu si amortit.aaa, si mai era o durere in partea dreapta jos in burta zona ovarului.
    poti face un test, culcata pe spate incearca sa indoi piciorul si sa-l aduci pe burta si piept...nu stiu daca ai inteles exact.
    cel mai sigur e sa mergi la chirurg, sa te examineze, se poate depista daca ti se recolteaza sange din deget cred( sa vada daca ai numarul marit de leucocite, ups daca am facut o confuzie va rog scuzati-ma
    ideea e sa nu mai astepti, mergi la medic !!!
    succes
  •  
    • 488 mesaje
    14 Aug 2007, 14:56
    0 0
    Mergi neaparat la medic ca daca e apendicita se poate imflama.N-am auzit ca apendicita sa fie operata cu laser dar poate ma insel.In general pietrele de la bila sau rinichi se scot cu laserul
  •  
    • 1166 mesaje
    14 Aug 2007, 14:57
    0 1
    va multumesc mult...dureri am in partea dreapta jos si de 2-3 ani cateodata imi inteleneste de nu mai pot sa ma misc dar dupa imi trece...si greturi am dar se poate confunda pt. ca eu am si probleme cu fierea...si dureri in partea inferioara a abdomenului dar am zis ca poate-s reactii adverse de la anticonceptionale...ufffff....nush ce sa fac ...mai plec si in vacanta maine...sper sa nu ma apuce prin africa