am luat ieri KOSMODISK dar nu ma descurc

•  
    • 169 mesaje
    14 Aug 2007, 10:49
    6 7
    Buna,

Am apelat si la tampenia asta...eu, care ziceam si juram ca nu o sa ma cobor la astfel de tampenii...dar deh cand iti ajunge cutitul la os esti in stare sa faci orice....
    Problema e alta: am stat ieri toata d-amiaza si seara...m-am chinuit cu sotul si nu am reusit sa o "montez" deloc...adica sta asa, aiurea, fara vreun impact asupra coloanei....am strans-o de mi-au facut urme curelele alea insa ea tot nu sta fixa pe coloana, sta asa larga....nici nu atinge coloana...sincer, nu cred ca gresesc cu nimic in fixarea ei ...totusi intreb: mai are cineva kosmodisk? si daca da: sa-mi dea si mie un sfat, un pont ceva...
    multumesc

p.s: o avea vreo importanta numarul de kg?...precizez ca am 49 de kg la 1,68
    pe sotul l-am probat si vad ca sta mai bine da' el are 88 de kg
    sa fie asta?...totusi ei zic ca merge incepand cu varsta de 12 ani...deci kg nu au importanta
  •  
    • 250 mesaje
    14 Aug 2007, 12:15
    1 3
    Mie sincer mi s-a parut o prostie Kosmodisk ala...nu stiu pe nimeni sa aiba, deci nu te pot ajuta, sorry...

Probabil ca depinde si de fizionomia omului, daca are spatele prea drept probabil ca sta altfel...suna de unde l-ai luat poate pot sa iti zica ceva....
    Dar,daca zici ca ai incercat in fel si chip si nu sta, inseamna ca nu e pentru tine si gata.

K.
  •  
    • 2 mesaje
    23 Oct 2007, 16:15
    4 1
    doamna va sfatuiesc sa-l returnati si sa va luati banii inapoi asta in cazul in care nu au expirat cele 30 de zile de testare. nu inventez nimic cind fac aceasta afirmatie. cautati cu google si o sa gasiti cum am gasit si eu persoane care au avut acest dipozitiv si l-au vandut (ca sa-si mai recupereze din paguba) pt ca nu au simtit nicio ameliorare a durerilor de spate. pur si simplu sunt bani aruncati pe fereastra.
  •  
    • 279 mesaje
    23 Oct 2007, 17:06
    2 1
    N-au trecut 30 de zile ........ ci vreo doua luni jumate
  •  
    • 230 mesaje
    26 Nov 2007, 14:47
    1 2
    Se apropie ziua bunicii mele si ma gandeam sa-i cumpar cadou un Kosmodisk. Sa inteleg ca nu e bun de nimic? Matusa, tu ai reusit pana la urma sa-l folosesti?
  •  
    • 3 mesaje
    23 Sep 2009, 08:47
    7 4
    Eu am lut plasa cu mai multe produse cumparate in urma vizionarii reclamelor.Va sfatuiesc sa nu mai cumparati asemenea produse.Probabil cei care le lauda dupa forum ,sunt persoane care lucreaza pe acolo. Am cumparat celebrul aspirator Rovus,o porcarie,nici nu aspira (culeg scamele cu mana),face un zgomot infernal.H2O,la fel lasa apa pe parchet incat trebuie sa revii sa stergi cu o carpa.Aparatul de ras face zgomot ca trezeste toata casa cand il foloseste sotul meu dimineata,plus ca ii ia foarte mult timp.Celebra centura ,am cumparat-o acum 2 ani si o folosesc zilnic.Conform reclamei (2 cm zilnic),ar fi trebuit sa nu mai am talie.O mare plasa. Tigaia Doubletta(si aici m-am oprit) nu este asa ca in reclama.Ei o filmeaza intr-un anumit fel cand o intorc pe partea cealalta,in realitate curge tot sosul pe aragaz, ies aburii pe laterale si multe alte neajunsuri.Este pe forum CATALIN un fost agent de vanzati si are foarte mare dreptate.
  •  
    • 1 mesaje
    23 Feb 2011, 09:45
    13 4

Asa e legat de kosmodisc, il am de 2 luni si nu se observa nici o diferenta !nici nu se aseaza bine pe coloana!!!!

•  
    • 1 mesaje
    13 Iul 2011, 17:46
    3 13

Am achizitionat de curand un kosmodisk si un Relax & Tone si sunt foarte multumita de ele. App pretul a fost foarte bun si livrarea gratuita, deci recomand. Le-am cumparat de la www.Reduceri50.ro .

Acest mesaj a fost editat de către Mariana2121: 13 Iul 2011, 17:48
  •  
    • 1158 mesaje
    17 Iul 2011, 17:59
    15 2
    Daca aceste produse ar fi atat de bune nu am mai vedea cozi la policlinici,hai sa fim seriosi!
  •  
    • 2 mesaje
    16 Iun 2013, 01:41
    1 10
    Mersi mult, am vazut mesajul tau si am comandat si eu un ksomodisk de la http://www.reduceri50.ro si sunt multumita de produs. Mi-a redus durerea de spate semnificativ, nu stiu daca merita pretul de la tv dar tinand cont ca l-am luat la un pret mult mai mic si nu am platit nici livrarea este ok.
  •  
    • 1 mesaje
    23 Dec 2013, 20:46
    5 5
    Kosmodisk e cam complicat de prins si nu se potriveste la oricine. Soarca mea si-a cumparat o centura artrobelt pt ca o durea tare spatele si nu putea sa mearga mai mult de 200 de metri. Acum merge cativa kilometri pe zi fara probleme.
  •  
    • 1 mesaje
    30 Apr 2014, 21:43
    1 2
    Am cumparat recent un set kosmodisk de la un magazin top shop....urmatoarea zi l-am returnat si am primit banii fara probleme. Este o mare porcarie...
  •  
    • 34 mesaje
    28 Iul 2015, 00:44
    7 1
    Mama mea nu l-a folosit niciodata. Starea se amelioreaza de la interior la exterior, nu invers. Trebuie sa stii ce sa administrezi. Detalii la 0746 259 276