a folosit cineva "Slemol"pentru a slabi?
-
6 0Buna tuturor!
Ma numesc Iza si as dori sa stiu daca e cineva pe aici care a folosit pastilele Slemol intr-o cura de slabire. Eu am slabit mult folosind niste pastile cumparate din Germania, GoodLife2000, f. eficiente, pur si simplu se topeau kg. Problema e ca acestea m-au costat 50 de euro- 90 de pastile. Despre Slemol se spune ca ar avea aceeasi actiune ca si GoodLife2000 si sunt mult mai ieftine, adica 375.000 lei- 100 de capsule.
Astept raspuns de la voi! -
La multi ani!
Draga mea, eu ieri (5-ian-04) mi-am luat Slemol, 50 pastile=216.000 lei, si se pare ca nu au contraindicatii, ca sunt din plante.
Astept sa vad rezultatele, se pare ca in 10 zile s-ar vedea ceva.
Eu m-am ambitionat acum dupa Sarbatori, cand tot ce imbrac plesneste pe mine.
Tinem legatura...
Pupici -
fetelor eu nu cred in pastile minune, adica tu sa te indopi si ele sa te slabeasca. cred insa ca exista pastile care pot ajuta o dieta. sunt foarte curioasa in legatura cu slemolul. as incerca sa il iau concomitent cu dieta dar nu as arunca 400 000 fara sa stiu cum merge. am vazut ca mona 23 a mai postat pe forum despre slemol. ea spune ca este excelent si la ea a mers fara dieta. acum noi asteptam si alte pareri sa avem si noi termeni de comparatie. pa pa
-
regenon este periculos. eu am folosit. e drept am slabit, nici rau nu mi-a fost dar nu as sfatui pe nimeni sa le ia. eu le-am luat pe riscul meu. oricum kg se depun cat ai zice peste la loc. deci nu se merita. este o chimicala pura si contine o substanta foarte puternica ce actioneaza asupra sistemului nervos.
produsele herbalife sunt produse scumpe, nu stiu cat sunt de eficiente dar din ce am vazut ca au in compozitie cred ca se bazeaza pe un efext laxativ pe care il poti obtine foarte usor si cu normoponderol, pastile exclusiv din plante, baza este pulberea de crusin. sunt foarte ieftine, costa in jur de 50 000.
otetul de mere-l-am folosit si pe asta dar nu sub forma de pastile, eu am luat otet de mere cu apa dimineata. a mers dar asociat cu sportul. nu stiu daca merge de unul singur.
slemol-curiozitate mare. astept sa isi spuna evele parerea inainte sa ma apuc sa dau 400 000. l-as incerca pentru ca este din plante. eu ii justific efectul prin faptul ca unele plante ce le contine au oarecum efectul cofeinei, care este utila in slabire, iar altele au acizi ce intensifica procesele oxidative. DAR ASTEPT SA VAD DACA A FOLOSIT TOTUSI CINEVA.
TOATE CELE BUNE.PA -
dupa ce am luat slemol timp de doua sapt.- doza maxima: de 3ori/zi cate doua pastile, am slabit aproape doua kg. chestia e ca am mancat ce am vrut. voi lua in continuare. va anunt si pe voi despre efectele viitoare. oricum, nu are reactii adverse. pastilele contin doar plante uscate, pisate si comprimate. atat. acum am inceput sa iau doar cate o pastila de trei ori pe zi. ce e mai mishto e ca nu ma abtin de la aproape nimic.
-
Si eu sunt interesat sa vad acre au fost efectele !Oare fetele care au folosit asa ceva au slabit atat de mult incat ne-au uitat?
Produsele Herbalife nu au efect laxativ...pur si simplu iti formeaza un obicei in sensul ca 1sau2 ori pe zi trebuie sa bei un shake si nu sa mananci!Dupa o perioada iti intra in reflex sa mananci doar o data pe zi (masa cea mai consistenta!).De la Herbalife mi s-au parut extraordinare pastilele Cellulos care au un efect incredebil impotriva celulitei....e drept ca e putin mai scump dar, simpla mea parere, este ca se merita! -
salut fetelor
eu am inceput sa iau slemol prin iunie. am facut cura de o luna jumate. in primele 10 zile am luat doza maxima (de 3 ori pe zi cate 2 tablete, deci 6 tablete pe zi) si apoi pana la sf curei cate 1 de 3 ori pe zi. in timpul asta am mancat tot ce am vrut eu, nu m-am abtinut de la nimic din ce aveam chef (ceea ce la mine nu prea era posibil, tot ce mancam se si vedea pe mine) si nu numai ca nu am pus pe mine nimic, dar am si pierdut cateva (cam 2) kg. am facut apoi o pauza de vreo luna si ceva si acuma am inceput sa le iau din nou. ma simt fff bine. nu au nici o reactie adversa.