rana pe col

•  
    • 4 mesaje
    13 Aug 2007, 12:34
    0 0
    Saptamana trecuta am fost cu o prietena la un medic ginecolog destul de cunoscut din cluj la un control de rutina deoarece eu am o mica problema cu secretia aceea alba (este excesiva dar nu ma mananca)iar prietena mea are uneori dureri usoare de burta in timpul actului sexual.
    Dupa ce ne-a recoltat secretii medicul ne-a propus sa facem si un test pt colul uterin avand i vedere ca nu mai facusem nici una din noi si stupoare: ne-a descoperit la amandoua rani pe col si ne -a programat la operatie de cauterizare saptamana iitoare.....
    Vi se pare normal ca sa ne gaseasca la amandoua ....? eu am ramas putin banuitoare...bine ca ne tot arata el pe monitor dar sincer nu sunt medic si nu am inteles prea multe...
    Oricum el zicea ca ranile sunt f frecvente la toate femeile si le poti avea din cauza vaginitelor netratate la timp sau se pot crea chiar in timpul actului sexual....este adevarat?
    Noi nu stim ce sa facem,ne sfatuiti sa refacem comtrolul a un alt medic sau sa mergem pe mana acestuia?Avandin vedere ca a fost 100 ron controlul nu stiu daca imi permit sa mai fac unul si apoi si cauterizarea care este in jur de 120 euro...
    Voi ce spuneti ca eu sunt tare speriata ca sa mai pot gandi...?
  •  
    • 30 mesaje
    13 Aug 2007, 12:41
    0 0
    Eu te sfatuiesc sa mai consulti si un alt doctor... Nush ce au dr. in ultima vreme.. "peste tot" numai rani pe col.. asta-i culmea.. a fost sora-mea la un dr. si la mai toate pacientele lui le gasise rana pe col... Si la toate le-a spus ca e necesara cauterizarea... A mai consultat inca unul shi nu i-a gasit nik! Acum nu te culca pe o ureche.. mai consulta un alt doctor!
  •  
    • 4 mesaje
    13 Aug 2007, 12:44
    0 0
    bun o sa mai consult dar daca acesta imi spune ca nu am nimic? Nu o sa pot sta linistita pana nu mai consult unul....pt ca acesta mi-a spus ca intr-un an ajung la cancer daca nu fac ceva.....o Doamne daca ati sti ce speriata sunt plang ca o proasta toata ziua si nu stiu ce sa fac...
  •  
    • 18 mesaje
    13 Aug 2007, 13:04
    0 0
    sincer...eu sunt sigur ca 90% din femei au sau au avut o data in viata lor rana pe col..iar secretia aia mai abundenta pe care o ai poate sa fie si din cauza ranei pe col...dar e o idee buna sa te duci..si la alt doctor...ca am mai auzit si eu doctori care mai fac de astea..
  •  
    • 18 mesaje
    13 Aug 2007, 13:08
    0 0
    aa si test pt col uterin..vrei sa spui papanicolau?...ca daca e asta, nu mai fi asa speriata..off si doctorii astia au un stil de a explica..daca vede ca ai nush ce..iti spune ca, chestia aia duce..la alta grozavie..si nu e chiar asa..ca doar nu degeaba facem tratamente si alte alea..
  •  
    • 844 mesaje
    13 Aug 2007, 13:11
    0 0
    eu sunt din alt oras si atat eu cat si prietena mea avem cate o rana pe col....am fost la medici diferiti ....si intamplator la o cafea am deschis subiectul!
    Medicul ei i-a recomandat cauterizare imediat ...pe cand al meu dupa papa nicolau si nu stiu ce analize( nu mi-au venit inca) mi -a spus ca o sa vedem ce masura luam in functie de acestea
    momentan fac tratament cu ovule pana la urmatoare consultatie
    Pe mine m-a costat consultatie+test papa nicolau+test secretie+ echograf intravaginal 2mil

prietena mea tot asa suspicioasa ...si i-a aratat poze cu rana la echograf ....ca la bebelusi i le-a data acasa!
  •  
    • 4 mesaje
    13 Aug 2007, 13:47
    0 0
    Ok o sa merg poimaine la un alt medic si daca iese la fel at iau masuri....
    Mie mia facut ecograf