dermatolog sau ginecolog?
-
0 0phu... am o intrebare. mi-au aparut niste chestii(ca niste cosuri, dar nu sunt cosuri, ca niste negi dar nu sunt negi in jurul zonei dintre anus si vagin) si nu stiu daca ar trebui sa consult ginecolog sau dermatolog. sunt destul de speriata, nu stiu ce inseamna si din ce cauza au aparut. cred ca i-am luat de la prietenul meu pentru ca la el au parut prima data, dar la mine s-au inmultit. acum am vreo 4-5 sunt micuti... oricum, a mai trecut cineva prin asa ceva si stie sa imi spuna pe cine ar trebui sa consult?
-
draga mea eu exact acum ma confrunt cu problema asta, se numesc vegetatii si trebuie urgent sa mergi la ginecolog iar iubitul tau la dermato venerolog. eu le-am luat de la fostul meu iubit de care m-am despartit de 1 an, dar se pare ca acum sistemul meu imunitar este mai slab si de aceea mi-au aparut acum.
vestea buna e ca se trateaza repede, mie mi-au trecut in 3 zile cu solutia Condilyn, m-a dat dr ginecolog zi de zi. Pur si simplu te arde acea solutie de iti vine sa lesini, dar rezultatul este extraordinar. mi-a mai dat sa iau si niste pastile insa nu le-am cumparat inca.Eu acum de-abia pot sta in sezut, ma dau cu crema de galbenele 3 zile deoarece mor de usturime.
Trebuie sa te tratezi deoarece ele se pot intinde pe colul uterin si pot duce la cancer.
Si iubitul tau sa se duca sa le cauterizeze.
Orice alta informatie mai vrei, nu ezita sa ma intrebi.
Multa sanatate. -
nu stiu daca chiar e un motiv de bucurie ca ti s-a raspuns numai. nu vreau sa te sperii dar dupa cite stiu eu vegetatiile trebuiesc cauterizate deci o interventie chirurgicala nu chiar placuta plus ca o buna bucata de timp va trebui s afolosesti celebra podofilina care arde cam tot (trebuie folosita la exterior insa ) si numai la sfatul medicului nu-i usor dar nici extrem de complicat , partea urita a lucrurilor e ca mai recidiveaza cind sistemul imunitar este foarte slabit ....