Fire de par crescute sub piele
-
0 0Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, mai exact imi cresc foarte multe fire sub piele dupa ce ma depilez, am incercat si cu epilator Braun si cu ceara, si cam acelasi efect. Ce as putea face? Cat de periculoase sunt aceste fire? Adica pe langa aspectul neplacut al pielii, exista si un risc? Multumesc pentru raspunsuri.
-
Foloseste un burete de masaj de cate ori faci dus, sau un gel scrub. Eu le scot pur si simplu cu penseta, "zgarii" putin pielea la capatul unde vad varful firului apoi apuc. Nu e deloc complicat, mai ales ca fac asta de ani buni. Nu ramane semne. Doar penseta sa fie dezinfectata sub flacara sau cu spirt.
-
este acelas lucru daac te epilezi cu ceara sau aparat...se intampla in ambele cazuri fiindca firul de par se subtiaza si nu mai are putere sa strapunga stratul de piele...atata tot...doar ca e foarte neplacut!si mie mi se intampla la fel si de aceea nu mai folosesc nici aparatul,nici ceara...prefer sa folosesc lama decat sa am bube pe picioare...ca sa eviti pe cat posibil cresterea parului pe sub piele trebuie sa folosesti o lotiune de corp in fiecare zi,chiar de mai multe ori pe zi fiindca inmoaie pielea,astfel firul va creste cat se poate de normal...bafta!