cicatrici de la foliculita..

•  
    • 15 mesaje
    11 Aug 2007, 00:26
    0 0
    buna fetelor!postez acest subiect pt ca sunt disperata...am de 2 luni foliculita..pe gambe in special!totul a inceput de la epilatul cu lama si cu aparatul epilatora!am o piele mai ciudata si firele mi-au crescut sub piele(...incercand sa le scot le-am infectat si am dat-o in ceva si mai grav!am fost la dermatolog mi-a dat injectii cu polidin si skinoren!bubele sunt dureroase si "iesite in afara" ca niste chisturi!dupa ce trec raman urme vinetii care vad ca nu au de gand sa dispara!cum ati scapat de cicatricile de acest gen?????pls...am nevoie de un sfat..orice...chiar si un remediu naturist...am picioarele"varza" nu mai pot purta fusta....sunt cu moralul la pamant!!
  •  
    • 9835 mesaje
    11 Aug 2007, 11:34
    0 1
    majoritatea vor disparea in timp, dar nu conta numai pe asta.

- foloseste produse cicatrizante (creme cu galbenele, propolis etc). maseaza bine fiecare cicatrice.
    - fa-ti in mod regulat peeling cu tarate de grau sau cu malai. sau poti sa folosesti o lufa mai aspra, dupa ce se inmoaie pielea, cand faci dus.
    - in magazine si farmacii se gasesc creme contra petelor. (poti incerca si cu apa oxigenata sau suc de lamaie)

un sfat un pic cam neortodox: daca ai pielea rezistenta la soare, ar fi bine sa te bronzezi pe picioare (fara sa te arzi prea tare, bineinteles), ca sa scapi de un rand de piele. la inceput, petele vor deveni mai evidente decat sunt, dar dupa ce pielea bronzata se va duce, vei vedea rezultatele.
    pentru mine, metoda asta (recomandata de un medic) a functionat foarte bine pentru estomparea cicatricilor maronii ramase dupa niste arsuri extinse (de gradul 2 si 3).
  •  
    • 15 mesaje
    11 Aug 2007, 14:19
    0 0
    merci pt sfaturi donna...si eu m-am gandit la metoda cu bronzatul..a dat rezultate dar cand m-am intors acasa am avut o eruptie de cosuri pe picioare( si iar mi-au ramas cicatrici....mai insist cu gomajul ..si sper ca vara viitoare sa am picioarele refacute :*
  •  
    • 2209 mesaje
    12 Aug 2007, 02:41
    0 0
    Si eu am probleme cu foliculita si am constatat pe propria-mi piele, ca de la soare si mai ales de la solar mi se curata pielea incredibil. n-am mai auzit pe nimeni sa recomande asta, cu atat mai putin pe un medic... dar la mine e unica reteta care da rezultate. Acum m-am lasat de solar si am o foliculita de mi-e jena sa ridic mainile, sa nu mi se vada pielea sub-bratului
  •  
    • 30 mesaje
    12 Aug 2007, 09:04
    0 0
    Shi eu am probleme cu firele crescute pe sub piele... si singura chestie care mi-a mai ameliorat problema a fost crema cu galbenele si propolis... Dar chiar dak nu ma mai epilez cu ceara shi epilator, ci cu lama tot cresc asha aiurea... Eu am mai folosit si Baneocin si au mai trecut bubitzele alea si mixtura cu eritromicina... Acum dr mi-a zis ceva... eu nush dak sa- cred... a coincis chestia asta cu vizita la ginecolog... shi m-a vazut k am foliculita.. shi tot venisem eu ptr pastilute contraceptive.. mi-a zis k vor fi bune shi ptr ce am eu pe picioare.. Acum nush.. dak asha este!Adik sa-l cred sau ba..
  •  
    • 5 mesaje
    24 Aug 2007, 15:20
    0 1
    Si eu am foliculita!De la aparatul Braun!M-am dat cu triderm ,tetraciclina,crema pe baza de propolis si cineva mi-a recomandat un unguent de la farmacia veterinara.Se numeste Asocilin si este f ieftin.Trebuie sa iti dezinfectezi pielea inainte cu alcool sanitar sau alcool iodat si apoi iti aplici unguentul,o data pe zi.Mie mi-au trecut in proportie de 80%.Succes!
  •  
    • 120 mesaje
    24 Aug 2007, 17:55
    0 0
    La mine au trecut doar cu laser ....si incercasem tot ce e posibil.....sper ca tu sa ai mai mult noroc....