HISTEROSALPINOGRAFIE
-
0 0Buna fetelor.As vrea sa va intreb daca a facut cineva histerosalpinografie in Iasi, la Cuza Voda.Cam cat trebuie sa-i dai dr. radiolog?
-
In cazul meu a primit foarte usor banii. In ceea ce priveste durerea, eu nu am simtit nimic, doar o senzatie mai neplacuta atunci cind mi-a introdus substanta. Oricum stiu ca difera de la persoana la persoana, in functie de ce problema ai. Eu cunosc o persoana pe care a durut-o, dar asta pentru ca avea infectie.
Eu iti urez bafta, si mergi fara frica, ca nu asa de rau pe cit se spune. Si eu m-am dus cu inima cit un purice tocmai ca stiam ca e dureroasa, dar nu a fost asa -
Banii i-am pus intr-un plic ce l-am asezat pe biroul d-nei doctor. Vroiam sa te intreb daca tu ai mai facut si alte investigatii sau aceasta este prima?
Te intreb pentru ca eu, dupa ce am facut aceasta analiza nu am avut un rezultat foarte concludent. Stiu ca o analiza cu un rezultat mult mai bun este celioscopia, numai ca aceasta presupune anestezie generala, dar rezultatul este mult mai bun.
Iti urez multa sanatate si daca vrei sa ma mai intrebi si altceva iti raspund cu placere. -
Eu am mai facut niste analize,precum:Chlamydia,Mycoplasma,FCB,cultura din secretie vaginala.Sunt niste analize pt. infertilitate.Mi-au iesit bune.Pt. histero trebuie sa am VSH-ul mai mic de 10,iar eu acum il am 14.Acum fac un trat., pt. ca am o mica rana pe col, si dupa aia trebuie sa-mi fac iar VSH-ul sa vad daca mi-a scazut.
-
Eu am facut testul Papa Nicolau si am avut o mica infectie, dar s-a rezolvat apoi am facut ecografii pentru a vedea daca am ovulatie. La eco s-a vazut ca am ovulatie, dar am o dereglare hormonala si acum fac tratament cu Diufaston timp de 3 luni, timp in care doctorul mi-a spus ca pot ramine insarcinata.
Tu la ce medic ginecolog mergi?