constipatie help !

•  
    • 412 mesaje
    10 Aug 2007, 01:07
    0 0
    spuneti`mi si mie ce sa iau natural,ma refer din casa , sa pot sa scap de constipatie !!! De o sapt minim nu am mai putut sa fac ... Pastile imi este asa sa iau sa nu ma tina toata ziua
    Stiti de ceva ???
  •  
    • 14 mesaje
    10 Aug 2007, 06:47
    0 0
    si eu am suferit de costipatie cronica
    ca sa iti golesti intestinul ia 2 pastile de ducolax,maninca o para zemoasa si dupa asta ,ia 3-4 linguri de iaurt natural(daca gasesti la tarani in piata )
    asta numai seara !
    dupa ce le-ai luat pe toate NU MAI MANINCI NIMIKKKKKKKK,iar dimineata cind te scoli bei pe stomacul gol o ceasca de cafea naturala
    ai sa vezi ca o sa scapi,eu fac kestia asta ori de cite ori am probleme cu tranzitul intestinal si imi este bine
    am incercat tot felul de tratamente ,DAr cele mai bune sint cele naturale
    perele si iaurtul fac o combinatie buna!
    sper sa o rezolvi,iti doresc din tot sufletul ca si eu am trecut prin asa ceva
    sanatate si toate cele bune ,
    hahabubu
  •  
    • 113 mesaje
    10 Aug 2007, 11:13
    0 0
    La fiecare persoana in parte functioneaza altfel organismul asa ca va trebui sa incerci cateva solutii pana cand vei da peste tratamentul potrivit. Eu am luat tarate mai bine spus cereale dintre cele mai naturale, fara nici un adaos de fructe,si altele CAT MAI NATURAL sau cel mai natural- dimineata pe stomacul gol2 linguri le mesteci cu apa cum poti (ca nu vor aluneca) 1 la mana te vitaminizeaza puternic 2 la mana iti regleaza tranzitul.Si maipoti manca prune dimineata, iaurt. Dar tine-o asa in continuare. Eu nu am avut probleme cu tranzitul dar acum 2 ani cand am schimbat clima m-a dat complet peste cap si am suferit un an de zile pana mi-am revenit si asta a fost tratamentul.De atunci iau in fiecare dimineata mai mult ptr vitamine momentan.
  •  
    • 161 mesaje
    10 Aug 2007, 12:03
    0 0
    hahabubu, are mare dreptate, parca am fi clone. Iarta-ma hahabubu, pentru exprimare, ndar nu m-am putut abtine.
    Eu beau dimineata (cam de 5 ori pe saptamana), pe stomacul gol o cafea proaspata si de obicei destul de fierbinte, si nu exagerez, dar in 15 minute "ma trimite" la WC. Dupa ce devin mai "usurica" imi permit sa mananc ceva.
    Daca din diverse motive sunt constipata si nu am posibilitatea sa beau cafea pe stomacul gol (ori n-am cafea la indemana ori am mancat deja inainte de a bea cafeaua) mananc fructe. Intr-adevar perele sunt cele mai recomadate in situatia de constipatie, dar chiar si un mar acru sau cateva prune sau o portocala te pot ajuta.
    O alta metoda de ajutor ar fi ca dimineata prima masa sa fie lapte cu fulgi de cereale, dar sa predomine laptele, si de preferinta cald/fierbinte cat poti suporta... Cam atat din ce stiu eu. Sanatate si sa-ti fie de folos informatiile primite!

In mare, cam aceasta ar fi concluzia: lichide calde pe stomacul gol, sau ceva fructe cu efect purgativ... oricum dintre lichide cafeaua are un efect rapid si sigur... si desigur nu creaza purgatie ca fructele ci doar golirea pe moment a colonului.
  •  
    • 412 mesaje
    10 Aug 2007, 13:59
    0 0
    Multumesc mult de sfaturi , adineauri am facut ochi deci ptr mine e dimineata! Nu obisnuiesc sa beau cafea dar ma duc acushik si imi fac o cana si sper sa "ma trimita" si pe mine la wc ma doare f tare burta ca nu pot sa fac... mai am cereale in casa... dar nu mai am lapte vad eu cum fac si tot sar pe el ! (wc)
  •  
    • 412 mesaje
    0 0
    Multumesc mult de sfaturi , adineauri am facut ochi deci ptr mine e dimineata! Nu obisnuiesc sa beau cafea dar ma duc acushik si imi fac o cana si sper sa "ma trimita" si pe mine la wc ma doare f tare burta ca nu pot sa fac... mai am cereale in casa... dar nu mai am lapte vad eu cum fac si tot sar pe el ! (wc)
  •  
    • 412 mesaje
    0 0
  •  
    • 412 mesaje
    10 Aug 2007, 14:00
    0 0
  •  
    • 412 mesaje
    0 0
  •  
    • 412 mesaje
    0 0
  •  
    • 412 mesaje
    0 0
  •  
    • 412 mesaje
    0 0
  •  
    • 2386 mesaje
    10 Aug 2007, 14:44
    0 0
    Tarate de grau cu apa. Si stai pe vine, asa ca la WC-ul turcesc.
  •  
    • 2 mesaje
    16 Aug 2007, 20:22
    0 0
    incearca cu miere. la mine a avut efect. ia o linguritza de miere dimineata si dupa aia bea un pahar cu apa rece.
  •  
    • 274 mesaje
    16 Aug 2007, 20:47
    0 0
    Soraya, Soraya, sa nu asculti.
    Dar ce are calculatorul tau, e bilbiit, ai facut 8 postari.
    Daca nu ti-ai rezolvat problema inca, fa ce ti-am spus ca altfel faci fecalon si ajungi la chirurg.
    Raspunde-mi daca nu ai plecat inca.

Maia
  •  
    • 2778 mesaje
    16 Aug 2007, 20:58
    0 0
    O lingura de ulei de ricin si scapi urgent de problema.Asta lua mama cand era insarcinata cu mine si avea probleme
  •  
    msr
    • 29 mesaje
    17 Aug 2007, 09:53
    0 0
    Buna dimineata! Aceiasi situatie am avut-o si eu pana azi dimineata. La mine a trecut cu kiwi. e foarte bun in cazurile astea. Sper sa te ajute!
  •  
    • 1562 mesaje
    17 Aug 2007, 10:37
    0 0
    tarate cu iaurt. f eficiente.