Sarcina moarta sau tumoare
-
0 0Azi am primit cea mai groaznica veste. Am fost la ginecolog, care dupa un scurt control mi-a spus ca sunt insarcinata.Am sa ma conving si am fost la ecograf. Am povestit doctorului ce s-a intamplat, ca am luat postinor, ca am facut teste peste este de sarcina si au iesit negative, iar ginecologul a spus ca sunt insarcinata. Am facut eco si a iesit ca s-ar putea sa fiu insarcinata, dar sarcina e moarta, dar ar putea fi si altceva ptr ca uterul imi este marit, dar nu a putut sa vada sacul embrionar sau ovular, nu stiu sigur denumirea.A mai spus ca mai vazut sarcini moarte i ca ceea ce am eu acolo are o forma atipica, de marime 28/33 mm si ca s-ar putae sa fie altceva. Deci sunt DISPERATA, azi eram in stare sa fac cel mai urat lucru la care ma gandeam.
Va rog dc stiti ceva scrieti-mi.multumesc -
Cel mai bine este sa te linistesti! Oricum, ce-o vrea Bunul Dumnezeu aia este. Important este sa-ti pastrezi calmul. Incearca sa nu treci singura prin povestea asta. Implica-l si pe partenerul tau. Este nedrept sa fii singura in astfel de momente. Noi, Evele te sustinem cu drag, dar, cu siguranta, ai nevoie de mult mai multa atentie. Stim cu toate ca nu-ti este usor.
Mai consulta si alti medici.
Chiar zilele trecute am citit un articol in care povesteau cateva tinere, despre perioadele lor de cosmar datorate unor "diagnosticuri" puse asa... dupa ureche. In cele din urma, s-au dovedit a fi probleme minore, care s-au rezolvat foarte simplu.
Sper din tot sufletul sa fie si la tine la fel. Sa fie vorba despre o banala raceala, sau despre o ... dereglare hormonala minora, sau... orice foarte usor rezolvabil!
Multa sanatate si... fruntea sus! -
mersi mult de incurajare, chiar aveam nevoie.Prietenul meu este din fericire alaturi de mine cu trup si suflet, dar tot sunt speriata. N stiu dc e greseala ptr ca am fost la un doctor estul de bun care i-a facut eco si a insistat in zona uterului si a spus ca ceva este anormal s ca trebuie sa merg la alt medic ginecolog si voi merge cu siguranta, dar sunt sanse slabe sa fie diagnostic gresit
.Imi este foarte greu, nu mai pot dormi, manca, sunt la pamant psihic. Mersi -
Dominique doctorul mi-a recomandat sa merg la timisoara, eu stau in zona, la un ginecolog a spus ca nu poate sa dea un diagnostic sigur, ptr ca nu este competent in sarcina, dar el a spus ca poate fi sarcina, sau altceva? a insistat destul de mult si a spus ca nu vede nici un chist. e groaznic, nu stiu ce sa fac pana cand aflu ce am. poti sa-mi spui mai multe te rog despre chistul hidatic, mersi
-
Draga mea degeaba te duci tot la ginecolog.Mergi la ECOGRAF dar fa-l complet la toate organele.Nu vreau sa te sperii dar decat sa ai chist hidatic mai bine ai o sarcina ca rezolvi problema mai repede.
Chistul hidatic e ca o punga cu lichid care se depune pe diferite organe.Se spune ca se face din cauza cainilor sau pisicilor dar nu e o regula.Eu n-am pisca si nici caine n-am avut multi ani si am avut DOUA chisturi unul pe ficat si unul pe splina.Am facut operatie si am splina scoasa.Ele pot recidiva si dupa operatie.
Eu am fost la o gramada de medici si mi-au zis ca n-am nimic.Am decoperit cand avea 11 cm(pe cel de pe splina l-am descoperit doar la tomograf)si era inflamat si era gata sa se sparga.Cere sa faci si analize de sange.Chiar poti intreba la ecograf daca e cumva chist hidatic.Se poate vedea si in analizele de sange(nu stiu cum se numeste acea analiza ) -
NICOTZI,
Multe diagnosticuri sunt puse aiurea. Multi medici iti povestesc tot felul de atrocitati ce le trec prin cap fara sa aiba o dovada imbatabila ca e asta.
Oamenii care au umblat mult la medic stiu ca daca te duci la 7 doctori ai sanse sa ti se spuna 7 lucruri diferite .
Exista laboratoare, SRLuri de apartament, unde poti da ceai in loc de urina si ti se va spune ca analizele tale au iesit foarte bine.
Romania are si medici competenti si seriosi dar trebuie cautati FOARTE FOARTE bine. -
draga domonique, dr la care am fost mi-a facut eco la toate organele si a spus ca totul este in regula, doar chestia aia din uter care este ciudata,mai ales ca uterul imi este marit.El spune ca s-ar putea sa fie sarcina moarta, deci nu e sigur.
Dar nu ar fi trebuit sa-mi fie rau? Si dc eram insarcinata, trebuia sa-mi dau seama nu? Trebuia sa am anumite simptome. Ca si acum, mai ales ca e moarta.Nu mai pricep. O sa merg luni la o doctorita ginecolog foarte buna.Sper sa ma lamureasca, desi imi este foarte teama. Mersi de suport -
Sa sti ca daca ar fi fost sarcina moarta ei ar fi trebuit sa stie.Si totusi o sarcina moarta nu sta acolo la nesfarsit.Nu stiu exact simptomele,dar ar fi trebuit sa te doara burta si sa-ti fie rau.Daca era sarcina extrauterina nu ar fi fost uterul marit.Nu-mi vine sa cred ca nu-si dau interesul sa te rezolve.O sarcina moarta poate provoca alte complcatii daca nu e "scoasa".Cati ani ai?Spune-i mamei tale ca poate rezolva ea .Eu daca ai fi fost fata mea nu te lasam pana nu rezolvam problema.Cand mergi la medic?Nu mai amana
-
acum chiar ca nu mai intelg nimic. Ieri mi-a venit ciclul, normal spune eu, pentru ca ma doare burta, sangerarea este asa cum era inainte, bun ma doare un pic mai tare si tine mai mult in sensul ca ma durea doar in prima zi de ciclu si atat. Azi dimineata aveam o durere groaznica, d-abia ma tinem pe picioare, in zona ovarelor parca stangea cineva sau ceva de genul.
Deci ce sa mai pricep? Maine merg la doctor. -
da am fost a ginecoloaga si mi-a facut eco, ptr ca nu putea sa ma consulte din cauza ciclului. Se pare ca nu este nici sarcina si nici eu stiu ce alta grozavie. Am un chist ovarian pe partea dreapta, iar uterul imi este intr-adevar marit pentru o persoana care nu a nascut niciodata, dar nu exagerat.Ciclul mi-a interziat din cauza chistului, si in combinatie cu postinorul.
Mi-a dat anticonceptionale Yasmine, pentru a mi trata chistul. Doamne prin ce am trecut zilele astea,. Multumesc evelor ptr sfaturi si numai bine. Pupici ptr toate evele